Трамп: Паметни Си и паметни Путин су се у Москви договарали о светском поретку за наредних 100 година

У ТЕКСАСУ РЕКАО: АКО НЕ ПОБЕДИМО НА ИЗБОРИМА 2024. – НАША ЗЕМЉА ЋЕ ПРОПАСТИ

* На митингу својих присталица у граду Вако рекао да главна претња САД нису ни Кина ни Русија, већ врх Бајденове администрације

* „Русија, Кина и Иран сада су се окупили и формирали савез. То је нешто немогуће. Русију и Кину је по природи ствари веома тешко ујединити. Али натерали смо их да се удруже својом глупом енергетском политиком. А још су им се придодали Иран и Саудијска Арабија. Све се то догодило под Бајденом. То је невероватно“

______________________________________________________

           БИВШИ председник САД Доналд Трамп својеврсни је политички булдог. Кад загризе – не пушта.

           На великом митингу својих присталица у граду Вако, прво је поновио да је Џо Бајден Сједињене Државе претворио у „банана републику“.

           Па одмах упозорио: „То смо постали, али је ово наша земља и ми то нећемо толерисати!“

           Потом је поново оценио да главна претња САД нису ни Кина ни Русија, већ врх Бајденове администрације.

           За „хитне проблеме“, које треба приоритетно решавати, прогласио је: заштиту америчких граница, изборни систем и систем гласања и то што су агенције за спровођење и заштиту закона постале „политичко оружје“.

           „Ако не победимо на изборима 2024. године, наша земља је осуђена на пропаст“, ​​упозорио је сународнике из Вакоа.

           На митингу је рекао и да су Владимир Путин и Си Ђинпинг у Москви договарали о светском поретку за наредних 100 година.

           „Сада су Русија, Кина и Иран заједно. Видели сте паметног председника Си [Ђинпинга] и паметног председника Путина - веома паметне људе - како разговарају о светском поретку у наредних сто година. О великом ресетовању какво није виђено за 100 година. Чули сте ону невероватну изјаву, док су стајали а микрофон остао укључен. То је ужасна изјава. Русија, Кина и Иран сада су се окупили и формирали савез. То је нешто немогуће. Русију и Кину је по природи ствари веома тешко ујединити. Али натерали смо их да се удруже својом глупом енергетском политиком. А још су им се придодали Иран и Саудијска Арабија“.

           Трамп је очекивано наставио, ракавши:

            „Све се то догодило под Бајденом. То је невероватно. И све се то издешавало за протеклих годину и по дана. Имао сам добре односе са Путином. Он је хтео мир, а сада ће, како изгледа, добити све. Његов и Сијев разговор о светском поретку је једна од најтужнијих ствари коју можете да замислите“.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари