Трамп: Хилари Клинтон располаже таквим злим умом да ми је жао Била Клинтона

ОПТУЖИО РИВАЛКУ СА ПРЕДСЕДНИЧКИХ ИЗБОРА И ДЕМОКРАТЕ ДА СУ ИЗМИСЛИЛИ ЊЕГОВУ „РУСКУ ВЕЗУ“

* Специјални тужилац Џон Дарем подигао је оптужницу против Мајкла Сасмана, једног од кључних сведока који је 2016. тврдио да постоји веза између Трамповог изборног штаба и руских структура

__________________________________________________________

       ДОНАЛД Трамп је изјавио да су оптужбе против њега за тајне везе с Москвом "измислиле Хилари Клинтон и Демократска партија".

       Како је Трамп рекао у Џорџији, резултати истраге америчког специјалног тужиоца Џона Дарема показали су да је „завера с Русијом била потпуна подвала".

       У наставку је додао: „Замислите како се осећа Бил Клинтон, у каквом страху живи, јер – каква злобни ум мора имати Хилари да би измислила причу са руску превару?!“

       Трамп је поновио да су демократе "измислиле целу причу и да је Америка са том измишљотином морала да живи три године“:

       „А сада још Демократска партија САД покушава да направи превару и са оним што се догодило 6. јануара", односно – са јуришом на Конгрес (Трампових присталица). Али сада је то званично. Међутим, и све то је превара од само почетка“.

       Бивши шеф Беле куће је оценио да Џо Бајден у свом говору на заседању Генералне скупштине УН није поменуо Кину зато што је са њом снажно и компромитантно повезан“.

Мајкл Сасман

       Оптужио је Бјдена да није учинио ништа да Комунистичку партију Кине учини одговорном за ширење коронавируса по свету“.

       Повлачење из Авганистана поново је назвао „америчком катастрофом".

       Специјални тужилац Џон Дарем подигао је оптужницу против Мајкла Сасмана, једног од кључних сведока који је 2016. тврдио да постоји „веза између Трамповог изборног штаба и руских структура“.

       Дарем га терети и да је сакрио истину да је његова адвокатска канцеларија радила за штаб изборне кампање Хилари Клинтон.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари