Трамп Американцима: Ухапсиће ме наредног уторка – изађите на протесте, вратимо себи своју државу

ТВ NBC: СНАГЕ БЕЗБЕДНОСТИ СЕ ПРИПРЕМАЈУ ЗА МОГУЋЕ НЕРЕДЕ У ЦЕНТРУ ЊУЈОРКА

* Телекомпанија NBC објабила да би Доналд Трамп следеће недеље могао бити оптужен за наводно плаћање порно-глумици Сторми Данијелс да ћути о њиховој афери од пре више година. Лист крупног америчког капитала The Wall Street Journal, позивајући се на неки „сопствени извор“, објавио 2018-те да је непосредно пре Трампове номинације за изборе (2016-те) његов адвокат Мајкл Коен платио „уметници“ 130.000 долара да не открије своју везу са председником САД

* ФАКТИ: Да ли је Доналд Трамп имао нешто са оваквом америчком "уметницом? Могуће је. Да ли држава која, у најамању руку, стоји иза дизања у ваздух балтичких гасовода, разарања Авганистана, Ирака и Србије, може због такве "уметнице" ухапсити свог бившег председника? Ови који САД сада воде - могу то, лаке руке. Поготово што су у смртном страху да ће 2024-те изгубити власт, а тада би им се као бумеранг вратили и гасоводи и рат у Украјини...

_________________________________________________________

         БИВШИ амерички председник Доналд Трамп објавио је на својој интернет-платформи Truth Social да би могао бити ухапшен следећег уторка.

         „Водећи републикански кандидат (за шефа државе) и бивши председник Сједињених Америчких Држава биће ухапшен у наредни уторак. Изађите на протест, вратимо себи своју земљу!" — написао је.

         Како је јуче известила телекомпанија NBC, Трамп би следеће недеље могао бити оптужен за наводно плаћање порно-глумици Сторми Данијелс да ћути о њиховој афери од пре више година.

         Објавила је такође да су америчке снаге безбедности већ почеле припреме за могуће нереде у центру Њујорка, где се одвија суђење.

         Бивши шеф Беле куће негира своју повезаност са глумицом и било какве незаконите радње са његове стране.

         Одбио је, међутим, да сведочи пред поротом.

         Данијелс, чије је право име Стефани Клифорд, јавно је иступила 2018. године.

         Тада је лист крупног америчког капитала The Wall Street Journal, позивајући се на неки „сопствени извор“, објавио да је непосредно пре Трампове номинације за изборе његов адвокат Мајкл Коен платио глумици 130.000 долара да не открије своју везу са председником.

         Бела кућа је демантовала ту информацију.

         Касније је „уметница“ открила медијима да је непознати мушкарац претио њој и њеном детету због одавања информација о афери.

          Потом је Трамп оптужио Данијелс да лаже.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари