Робертс: Кроз коју годину у Америци неће бити места за беле људе - Бајденова партија их замењује обојеним

СЈЕДИЊЕНЕ ДРЖАВЕ СУ ПОСТАЛЕ ТРУЛА ИМПЕРИЈА, А ТРУЛЕ СУ И ЊЕНЕ ЗАПАДНЕ КОМПОНЕНТЕ

* У Сједињеним Државама, бели родитељи су приморани да исписују своју децу из јавних школа јер су се претвориле у институције за индоктринацију, где се деци говори да су они, њихови родитељи и рођаци расисти и експлоататори „обојених људи“, да су рођени у погрешном телу, да их треба стерилисати због погрешне полне оријентације

* Упркос оваквој тиранији, Америка мисли да је слободно друштво, а конзервативци скандирају „USA, USA, USA“. Држава са становништвом које види тек мало даље од свог носа неће моћи да опстане

* Бајденов режим и владајуће елите су одлучни да замене бело становништво другим. То је разлог зашто САД имају отворену граничну политику и користе приходе од пореза да регрутују имигрантске освајаче из 160 земаља које шаљу у републиканске државе. Све ово Американцима (а и Европљанима) приређују њихови сопствени бели лидери, а не обојени људи и такозвани непријатељи Запада – Руси, Кинези или Иранци

_____________________________________________________________________

           Aутор: Пол Крејг РОБЕРТС

           СВЕ што се дешава у САД - дешава се широм западног света. Зато што је империја трула, труле су и њене компоненте.

           У Сједињеним Државама, бели родитељи су приморани да исписују своју децу из јавних школа јер су се претвориле у институције за индоктринацију, где се деци говори да су они, њихови родитељи и рођаци расисти и експлоататори „обојених људи“, да су рођени у погрешном телу, да их треба стерилисати због погрешне полне оријентације.

           Зато наталитет међу белцима све брже опада.

           У књизи Жана Распаја «Le Camp des saints» („Камп богомољаца-лицемера“), белим Европљанима је било забрањено да се удају и жене са припадницима своје расе.

           У америчкој верзији „Кампа“, бела омладина је једноставно била стерилисана операцијом промене пола.

           Амерички федерални судови утврдили су да родитељи више немају право гласа о томе да ли ће њихова деца бити стерилисана.

           Упркос овој нехуманој тиранији, Америка мисли да је слободно друштво, а конзервативци скандирају „USA, USA, USA“.

           Држава са становништвом које види тек мало даље од свог носа неће моћи да опстане.

           Axios за све мањи упис беле деце у државне школе не криви присилно испирање мозгова, већ наводну жељу белаца да се расно сегрегирају. То јест, белци су расисти јер се опиру пропаганди која им говори да су расисти.

           Кроз коју годину у Америци неће бити места за беле људе. Земља им се постепено краде. Бели Американци су постали толико грађани другог реда да их не штити ни Закон о грађанским правима из 1964-те, па их приликом запошљавања отворено дискриминишу.

           Америчка комисија за једнаке могућности запошљавања, савезна агенција која је игнорисала статутарне одредбе Закона о грађанским правима и наметнула незаконите и неуставне расне квоте на штету белих Американаца, захтева од компанија са 100 или више запослених да годишње извештавају о свом расном саставу.

           Новинска агенција Bloomberg News добила је податке за 2020. и 2021. и открила да су 94% од 323.094 нова радна места попунили обојени Американци.

           То је дискриминација белаца која далеко превазилази принцип пропорционалне заступљености.

           Бели Американци су дискриминисани још откад је Алфред Блумрозен 1960-их прекршио закон наметнувши дискриминаторне расне квоте. И, отад ништа није урађено да се белцима врати изгубљена уставна заштита.

           Резултат је: бели Американци - после више од педесет година институционализованог расизма - више не могу ни да добију посао.

           У 2021-ој су обојени чинили 12,6% америчке популације а попунили 94% нових радних места.

           Бели су чинили 59,3 одсто становништва, а добили су 4% нових радних места.

           Изгледа да Bloomberg News сматра да је институционализовани расизам усмерен на беле људе велико достигнуће.

           Белци су застрашени оптужбама за расизам.

           Противили су се расним квотама позивајући се на систем заснован на заслугама, а требало је да указују на губитак уставне заштите.

           Клаузула једнаке заштите из 14. амандмана више не важи за белце. Корпорације (и универзитети, и америчка војска) могу отворено да крше права белих Американаца и ништа се не чини да се то спречи.

           Лишавање уставне заштите је први корак ка уништењу белаца. Бајденов режим и владајуће елите су одлучни да замене бело становништво другим. То је разлог зашто САД имају отворену граничну политику и користе приходе од пореза да регрутују имигрантске освајаче из 160 земаља које шаљу у републиканске државе.

           Све то Американцима (а и Европљанима) приређују њихови сопствени бели лидери, а не обојени људи и такозвани непријатељи Запада – Руси, Кинези или Иранци.

           Јасно је да је политика отворених граница политика замењивања белог становништва. А бели идиоти настављају да гласају за оне који намеравају да их елиминишу.

           Демократска партија, која намерава да реализује идеју „замене белаца“, заправо се спрема да постане доминантна странка у САД.

           Како избећи питање: нису ли људи који су оволико глупи заслужили да буду замењени?

           (Пол Крејг Робертс је доктор економије, бивши заменик америчког министра финансија за економску политику у администрацији Роналда Реагана)

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари