New York Times: Трамп у Дејтону рекао да САД чека „крваво купатило“ ако изгуби изборе

БАЈДЕНУ НАКЛОЊЕНИ ЊУЈОРШКИ ЛИСТ ТВРДИ ДА ЈЕ РЕКАО И ДА ЈЕ ТО НАЈМАЊЕ ШТО ЧЕКА АМЕРИКУ

И он се послужио са

два теле-суфлера

* Ово је са Трамповог предизборног митинга у Дејтону пренео антитрамповски The New York Times који је централни дневни лист америчких либерала-глобалиста. Није ништа прецизирао, али ово - ако је Трамп заиста запретио „крвавим купатилом“ - подразумева да „велики Доналд“ тврдо верује да од Баједна може изгубити само ако га демократе и „дубока држава“ по други пут покраду на председничким изборима

* У Дејтону је, разговарајући са својим симпатизерима, Владимира Зеленског (у негативном смислу) назвао највећим трговцем у историји: „Сваки пут када дође у нашу земљу, оде са 50 или 60 милијарди долара. Ја то никада нисам успео. Али, знате ли шта треба да урадимо са Украјином? Треба да им позајмљујемо, а не да им просто предамо чек на 60 милијарди долара“

____________________________________________________________

         БИВШИ амерички председник Доналд Трамп, који је себи већ обезбедио номинацију Републиканске партије за шефа државе, изјавио је у Дејтону да ће се САД - ако он изгуби на изборима 5. новембра - суочити са „крвавим купатилом“.

         Чак је нагласио да ће то „бити најмање од свега што (у том случају) чека Сједињене Државе“.    

         Ово је објавио антитрамповски The New York Times који је централни дневни лист америчких либерала-глобалиста.

         Њујоршки лист није у том смислу ништа прецизирао, али ово - ако је Трамп заиста запретио „крвавим купатилом“ - подразумева да „велики Доналд“ тврдо верује да од Баједна може изгубити само ако га демократе и „дубока држава“ по други пут покраду на председничким изборима.

         Трамп је у Дејтону (Охајо), разговарајући са својим симпатизерима, Владимира Зеленског  (у негативном смислу) назвао највећим трговцем у историји, и предложио:

         „Знате ли шта треба да урадимо са Украјином? Треба да им позајмљујемо, а не поклањамо новац. Морамо да им позајмимо, а не просто предамо чек на 60 милијарди долара.Зеленски је највећи трговац у историји. Сваки пут када дође у нашу земљу, оде са 50 или 60 милијарди долара“.

         Трамп је још додао: „Никада нисам био у стању да тако нешто изведем. Он је бољи трговац од мене“.

          Присутни у Дејтону су и ово поздравили аплаузом и клицањем.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари