Маск: Сорош мрзи човечанство и жели да уништи само ткиво наше цивилизације

УПОЗОРИО ДА ЊЕГОВА ФОНДАЦИЈА „ОТВОРЕНО ДРУШТВО“ НЕ ДЕЛУЈЕ СА ДОБРИМ НАМЕРАМА

Илон Маск

* Прошлог новембра, колумниста The American Thinker Брајан Каменкер упозорио је да Сједињеним Државама не управља амерички председник Џо Бајден, већ „мрежа организација милијардера Џорџа Сороша“

__________________________________________________

         СВЕТСКИ познати и признати амерички бизнисмен Илон Маск оценио је да амерички милијардер Џорџ Сорош мрзи човечанство.

         „Он жели да уништи само ткиво наше цивилизације“, написао је Маск на свом Твитер-налогу.

         Према његовим речима, фондација „Отворено друштво“, чије филијале пружају финансијску подршку групама цивилног друштва широм света, не функционише са баш добрим намерама.

         Дан раније се по западним друштвеним мрежама проширила гласина да је 92-годишњи Џорџ Сорош преминуо од последица срчаног удара. Међутим, он сам се убрзо огласио речима да је „и жив и здрав“.

         Прошлог новембра, колумниста The American Thinker Брајан Каменкер упозорио је да Сједињеним Државама не управља амерички председник Џо Бајден, већ „мрежа организација милијардера Џорџа Сороша“. Указао је да Бајден „очигледно пати од деменције“, па да није могао сам да потпише „десетине крајње радикалних декрета“.

         Говорећи о сорошевским организацијама, напоменуо је да су људи тамо изузетно паметни и искусни, али да мрзе и Америку. А дошли су на власт са амбицијом да је задрже дуги низ година.

          Фондација „Отворено друштво“ је, заправо, цела мрежа донатора. Њен прокламовани циљ је промовисање правде, образовања, здравствене заштите и независних медија. Има огранке у 37 земаља. Заправо: групе фондова како у појединачним земљама тако и у читавим макро-регионима, каква је Иницијатива за отворено друштво за Западну Африку.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари