Маск открио да је Бела кућа Твитеру платила милионе $ да штити Бајденовог сина

ХАНТЕРА БАЈДЕНА СУМЊИЧЕ ЗА ПРОСТИТУЦИЈУ, ТРГОВАЊЕ ОЧЕВИМ УТИЦАЈЕМ И НАРКОТИЦИМА

* Илон Маск већ отпустио хиљаде запослених у Твитеру, који су се бавили цензуром и радили и за новац Беле куће, а републиканцима је највише по вољи што је открио да на тој мрежи постоји око милијарду и по „напуштених налога“ који треба да буду брисани. И да најмање још 20 одсто налога држе „лажни корисници, спам ботови

* Твитер је био важно оруђе Демократске партије под контролом агената ФБИ који су директно диктирали запосленима који садржај да поставе, а који да блокирају. Ево типичне формуле утицаја: „Здраво, Твитер контакти! ФБИ у Сан Франциску вас упозорава да се чини да налози наведени у прилогу крше правила политике Твитера...“

* Конзервативни део Америке окреће се и против финансдијских монструма који иза Бајденове Демократске партије. Џон Шредер, министар финансија дубоко конзервативне Луизијане, повукао је безмало милијарду долара државних инвестиција из портфеља инвестиционог фонта Blackrock. Мисури је повукао инвестиције од пола милијарде, а гувернер Флориде, републиканац Рон Десантис, две милијарде долара, а још је  потпуно забранио улагање државног новца у Blackrock. Плус: свако повиновање либералној еко/ЛГБТ политици

________________________________________________________

       АМЕРИЧКИ бизнисмен и нови власник Твитера, Илон Маск, открио је да су америчке власти платиле милионе долара тој друштвеној мрежи за прикривање информација о лаптопу сина шефа државе Хантера Бајдена.

        „Влада је платила милионе долара Твитеру да би сакрио те информације од јавности“, написао је у свом најновијем твиту.

       Творац Твитера и његов бивши шеф, Џек Дорси, признао је да је компанија због његових одлука постала веома подложна државној и корпоративној цензури.

       Додао је да је грешка било и улагање у развој алата за управљање „дискусијом“ на Твитеру, уместо у развој алата који би помогли корисницима друштвене мреже да је прилагођавају  себи.

       Маск и новинар Мет Тајби објавили су 3. децембра серију постова на Твитеру у којима су разоткрили инцидент са лаптопом сина Џоа Бајдена, а такође су објавили чињенице о коришћењу Твитер функција за политичке интересе.

       Анализа Хантерове преписе је потврдила да је син председника САД користио свој и очев политички утицај у иностраним пословним односима.

       Стручњаци су утврдили и аутентичност писама и фотографија које су се налазиле у Хантеровом лаптопу.

       Њега сумњиче за умешаност у трговину дрогом и проституцију.

       Маскова открића – чак и ако му то није намера - постала су саставни део унутарамеричке битке за друштвене мреже која се распламсала након конгресних избора.

       Маск је већ отпустио хиљаде запослених у Твитеру, који су се бавили цензуром и радили и за новац Беле куће, а републиканцима је највише по вољи што је открио да на тој мрежи постоји око милијарду и по „напуштених налога“ који треба да буду брисани.

       Маск не крије и да најмање још 20 одсто налога држе „лажни корисници, спам ботови“.

       Твитер је у пролеће ове године тврдио да има укупно 1,3 милијарде налога. Зато неки у САД већ постављају питање: а колико је уопште правих живих људи на тој друштвеној мрежи?

       Такав Твитер је био важно оруђе Демократске партије под контролом агената ФБИ који су директно диктирали запосленима који садржај да поставе, а који да блокирају.

       Јавности је стављен на увид преписка америчких агената и запослених Твитеру (најдемократскијој друштвеној мрежи на свету).

       Ево типичне формуле утицаја: „Здраво, Твитер контакти! ФБИ у Сан Франциску вас упозорава да се чини да налози наведени у прилогу крше правила политике Твитера...“.

       „Теоретичари завере“ су говорили о „дигиталном концентрационом логору” у којем ће се човечанство наћи у далекој будућности, а такав концлогор већ постоји – у форми америчких друштвених мрежа. Са „свободом“ коју је наметала Демократска партија САД, а ред у том поретку су одржавали загенти ФБИ.

       А побуна Американаца против те „слободе“ и финансдијских монструма који иза ње стоје добија и на ширини и на замаху.

       Џон Шредер, министар финансија дубоко конзервативне Луизијане, повукао је безмало милијарду долара државних инвестиција из портфеља инвестиционог фонта Blackrock. Мисури је повукао инвестиције од пола милијарде, а гувернер Флориде, републиканац, Рон Десантис, две милијарде долара, а још је  потпуно забранио улагање државног новца у Blackrock. Плус: повиновање либералној еко/ЛГБТ политици.

       Амерички републиканци су за класични капитализам, а демократе – за глобалну диктатуру Blackrock и Vanguard .

       Кроз две године биће јасно – ко ће победити.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари