Демократе - актере свргавања Трампа - у Сенату САД чека својеврсно суђење

ТРАМП ОБЈАВИО ДА ВЕЋИНА АМЕРИКАНАЦА НЕ ПОДРЖАВА ИМПИЧМЕНТ-ПРОЦЕДУРУ

* Преддставник Беле куће Хоган Гидли поздраввио отварање расправе о импичменту у Сенату САД (у којем републиканци имају већину). Нагласио да Трамп жели да се у Сенату као сведоци појаве Џо Бајден и његов син Хантер, као и демократа Адам Шиф који предводи импуичмент-истрагу у Представничком дому

* Демократе ће се наћи у кошмарној ситуацији када у Сенат САД буде позван (амерички) потпуковник Александер Виндман, писац `оптужнице` против Трампа да је вршио притисак на украјинског председника Владимира Зеленскогда отвори истрагу против Бајдена и његовог сина, јер ће се открити да је управо он давао савете бившој украјинској влади како да се «супротставља Трампу». И да му је из Кијева три пута нуђено да постане министар одбране Украјине

_____________________________________________________________________

        ДОНАЛД Трамп је оценио да већина Американаца не подржава процедуру импичемнта коју против њега у доњем дому Конгреса САД  воде демократе.

        «Анкете показују веома озбиљно неслагање са импичментом. Нарочито у колебљивим државама у којима је однос 75:25. Хвала вам!»

        Претходно је преддставник Беле куће Хоган Гидли поздраввио отварање расправе о импичменту и у Сенату САД (у којем републиканци имају већину).

        Нагласио је да Трамп жели да се у Сенату као сведоци појаве Џо Бајден и његов син Хантер, као и демократа Адам Шиф који предводи импуичмент-истрагу у Представничком дому.       

        Ако Представнички дом Трампу објави импичмент, Сенат је – по америчким законима – дужан да отвори својеврсни судски процес шефу државе.

        Да би Трамп био одстрањен од власти – за то морају гласати најмање две трећине сенатора.

        Трамп је све што демократе раде против њега у Представничком дому назвао «глупим».

        У међувремену су амерички експерти да Трамп и његов тим на «Путиновим тезама» базирају медијско-политичку стратегију за парирање «покушајима импичмента».

        Американцима утувљују да њиховим мислима, као и мислима Трампове администрације и врха Републиканске партије, управљају Путин и руске специјалне службе.

        Посебно настоје да докажу да је сарадња против Трампа Хилари Клинтон и врхушке Демократске партије са влашћу у Кијеву «измишљотина Кремља». Међутим, демократе ће се наћи у кошмарној ситуацији када у Сенат САД буде позван (амерички) потпуковник Александер Виндман, писац `оптужнице` против Трампа да је вршио притисак на украјинског председника Владимира Зеленскогда отвори истрагу против Бајдена и његовог сина, давао савете бившој украјинској влади како да се «супротставља Трампу». Па се још докаже да му је из Кијева три пута нуђено да постане министар одбране Украјине.

        Тада ће се вероватно открити да су у све били умешани и Џон Кери и његова породица.

        Америчка `дубока држава` је, по свему судећи, била решила да су Украјина, њени политичари, гасоводи и армија, одлично оружје за борбу и са Путином и са Трампом.

        Цех тог свог избора вероватно ће морати да плати кад се клупко импичмента буде размотавало у Сенату САД…               

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари