Де Ниро и Стивен Кинг међу онима који опет тврде да је Путин довео Трампа на власт

АМЕРИЧКИ ЛИДЕР ОБЕЋАО ДА ЋЕ УПОЗОРИТИ ПУТИНА У ОСАКИ ДА СЕ РУСИЈА НЕ МЕША У ИЗБОРЕ 2020.

Пион дубоке државе Роберт Де Ниро

* Роберт Де Ниро и остали у специјалном видео-клипу оптужили Москву да је 2016-те напала америчку демократију, наводећи да је то била широка тајна операција која је Трампу помогла да дође на власт

________________________________________________________

         ДОНАЛД Трамп рекао је у интервјуу телеканалу NBC да он са Владимиром Путином може поразговарати о `руском мешању` у наредне америчке изборе.

         Трампу је било постављено и директно питање: „Намеравате ли да председника Путина упозорите на недопустивост мешања у наше изборе?“

         Председник САД да је могуће да он то размотри са Путином и потом додао:

         „Ако желите да ја то учиним – ја ћу то учинити“.

         Трамп је имао у виду свој самит Г-20 у Осаки где га чека сусрет и са Си Ђинпингом.

         Амерички лидер је у овом интервјуу оставио без реакције видео-клип у којем га цела група познатих личности оптужује за заверу са Русијом и – мање или више отворено – тврди да је постао шеф државе само захваљујући Русији и Путину. Можда из тактичких разлога, а можда и зато што о томе није ни био питан.

         У том клиопу су се појавили Роберт Де Ниро, Мартин Шин, Лоренс Фишборн, Софија Буш, писац Стивен Кинг, режисер и продуцент Роберт Рајнер и други.       .

         Де Ниро је изговорио оптужбу да је „руска влада“ 2016-те напала америчку демократију. Слично су тврдили и остали, наводећи да је то била широка тајна операција која је Трампу помогла да дође на власт.

         Клип садржи и позивање на специјалног тужиоца Роберта Милера који је наводно утврдио да је завера постојала, а да су тврдње Беле куће да Милер никакву заверу није открио – обична пропаганда.

         Де Ниро и остали обећали су Трампу да ће га „позвати на одговорност“.        

               

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари