CNN: Трамп Меркелову називао „глупом“, Меј – „будалом", а пред Путином и Ердоганом био - мали

ГЛАВНА АНТИТРАМПОВСКА ТВ АМЕРИКЕ ТВРДИ ДА ЈЕ ЊЕГОВ ТОН БИО „ГОТОВО САДИСТИЧКИ“

* Један немачки званичник наводно потврдио да су Трампови позиви били „толико необични“ да су у Берлину предузели посебне мере да се све задржи у тајности

_____________________________________________________________________________

        ДОНАЛД Трамп је за време телефонских разговора вређао и понижавао немачку канцеларку Ангелу Меркел и бившу британску премијерку Терезу Меј – објавио је антитрамповски CNN, позивајући се на информисане изворе.

        Навео је да је Трамп је Меркелову називао „глупом“ и оптужио је да је била под утицајем Кремља, а да је Меј говорио да је „будала“.

        Према једном од извора исте телевизије, оптужујући тон америчког лидера био „готово садистички“.

        Још је навео: „Неке ствари које је рекао Ангели Меркел напросто су невероватне: оптужио ју је да се налази у џепу Руса... Он показује највише ригидности (у телефонским позивима) онима на које гледа са висине, анајслабији је пред онима с којима би требало да буде тврд“.

        Један немачки званичник је наводно потврдио да су Трампови позиви били „толико необични“ да су у Берлину предузели посебне мере да се све задржи у тајности.

        CNN тврди да су председници Русије и Турске - Владимир Путин и Тајип Ердоган - током тајних телефонских разговора често били толико „надмоћни“ да су бројни високи амерички званичници били уверени да Трамп представља претњу националној безбедности земље.

        Меркел је одбила да учествује у јунском самиту лидера Г7 у Вашингтону.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари