Fox Business: Бајдена више не спасава ни велики телесуфлер са великим словима

ШЕСТ ОД ДЕСЕТ АМЕРИКАНАЦА СУМЊА У УМНЕ СПОСОБНОСТИ ШЕФА СВОЈЕ ДРЖАВЕ

* Конгресмен Енди БИГС из Аризоне: „Сви ми осећамо да он није главни. Тешко је рећи колико ми се људи обратило са питањем: ко заиста води државу? Ја мислим САД управља Бајденов кабинет. Тачније:  пет фигура које су у њему главне. Наша економија је и даље лоша, а Бајден нам говори да је економија у реду. То није истина. Синоћ сам платио два долара више за галон бензина него што сам плаћао под Трампом. За векну хлеба плаћам 3,5-4,5 долара“

__________________________________________________________

          НА недавној конференцији за медије Џоа Бајдена, у тв-кадар ушао је његов џиновски телесуфлер са огромним словима. Али, председник САД је чак и са њега са напором читао - објавио је телеканал Fox Business.

          Тим поводом му је конгресмен Енди Бигс рекао:

          „Бајденово физичко стање слаби, његове когнитивне способности се погоршавају – и цео свет то примећује. Сумњам да он у свом садашњем узрасту и стању може да даље самостално управља земљом“.

          Конгресмен Бигс је из Аризоне је посебно указао да ће Бајден имати проблема и да прочита текст свог обраћања Конгресу и нацији:

          „Претпостављам да ће покушати да га спреме за наступ од сат времена. Не мислим да је способан да говори дуже. Чак и са виђеним великим фонтом, сигурно ће пар пута изговорити неку глупост јер не може да се концентрише и не може да се држи сценарија“.

          Fox Business  је објавио: „Према анкети AP-NORC, шест од 10 људи има мало или нимало поверења у председникову менталну способност да издржи још један мандат. Према анкети The New York Times/Siena, Бајден губи тло под ногама међу кључним демократским бирачима: женама, црнцима, Латиноамериканцима, бирачима млађим од 30 година и радницима без факултетске дипломе“.

          А Бигс у наставку рекао:

           „Сви ми осећамо да он није главни. Тешко је рећи колико ми се људи обратило са питањем: ко заиста води државу? Ја мислим САД управља његов кабинет. Тачније:  пет фигура које су у њему главне. Наша економија је и даље лоша, а Бајден нам говори да је економија у реду. То није истина. Синоћ сам платио два долара више за галон бензина него што сам плаћао под Трампом. За векну хлеба плаћам 3,5-4,5 долара“.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари