Америка намерно губи рат против `сексуалних спопадања`

КЕВИН СПЕЈСИ ДОБИО СПОР У МАСАЧУСЕТСУ, А US-ЕЛИТА ИМА СВОЈЕ РАЗЛОГЕ ЗА ВЕЛИКО КОЧЕЊЕ

* Тужилц одустао од оптужби против глумца Кевина Спејсија за сексуално спопадање јер `жртва` - 18-годишњи син потнате тв-водитељке – није могла да суду предочи мобилни са „Спејсијевим порукама“ које би биле доказ његових „сексуалних насртаја“. А можда је у међувремену стекла разлоге да то не учини...

* Кампања поводом `сексуалних спопадања` вештачки је надувавана да би се створила атмосфера против сексуалног насиља, са битном компонентом – „и против сваког другог насиља“. А то је већ био двозуби врх копља окренут против Доналда Трампа против којег постоји више женских оптужби за сексуално насиље, све до силовања. А и за политичко

* Спејси ће остати без наставка глумачке каријере. Вајнштајн, којем суђење почиње у септембру, завршиће у затвору, иако су до суда дошле само три од 80 оптужби против њега (неке су застареле, за друге није било доказа). На томе ће се све завршити. Ни Холивуд ни „вашингтонско блато“ немају намеру да ишта промене у свом начину живота и систему вредности

________________________________________________________________________

         ТУЖИЛАЦ  америчке државе Масачусетс одустао је од оптужби против глумца Кевина Спејсија за сексуално спопадање.

         Учинио је то након што `жртва` - 18-годишњи син потнате тв-водитељке – није могао да суду предочи мобилни са „Спејсијевим порукама“ које би биле доказ његових „сексуалних насртаја“. Или је у међувремену стекао разлоге да то не учини...

         Смартфон је нестао – објавили су `жртвини` адвокати, а са њим и могућност да се докаже да је Спејси тадашег малолетника 2016-те у једном ресторану прво напијао, па потом...

         Спејсијева каријера је већ торпедована: изгубио је улогу чак и у „Кули од карата“, својој најбољој серији, у којој је играо улогу председника САД Андервуда. Тачније: из ње су избачене све сцене са његовим учешћем.

          Ово је била једина оптужба против Спејсија која је стигла до суда.

         Против њега се води истрага и у Великој Британији поводом шест „сексуалалних случајева“.

         Спејси је у тој земљи 11 година био уметнички руководилац једног лондонског позоришта.

         Међутим, тешко да ће и то Спејсија одвести у затвор. Упркос томе што је и он на путу ултралибералног феминистичког покрета #МеТоо и што га је у октобру 2018-те глумац Ентони Рап такође оптужио за хомосексуално `набацивање`.

         Спејси је у међувремену признао оно што је раније одбацивао:  да је хомосексуалац.

         И његов `случај`, међутим, показује да на Западу борба против `сексуалних спопадања` губи пару. Не само зато што су новац и геј-лоби успели да оперу Спејсија.

         Кампања је вештачки надувавана да би се створила атмосфера против сексуалног насиља, са битном компонентом – „и против сваког другог насиља“. А то је већ био двозуби врх копља окренут против Доналда Трампа против којег постоји више женских оптужби за сексуално насиље, све до силовања. А и за политичко.

          #МеТоо је стартовао у јесен 2017-те, али је „сексуална тематика“ против њега коришћена хјош у време изборне кампање 2016-те.

         Случајеви Харвија Бајштејна и Кевина Спејсија постали су рукавци кампање против Трампа. А све се вратило и враћа као бумеранг инспираторима кампање.

         Трамп се одржао захваљујући и свом новцу и чињеници да против њега није било ваљаних доказа. Зато се разоткрило каква је Холивуд јазбина у којој Спејси, чим мало попије, почиње свој хомосексуални лов на младиће који му се свиде.

         Пара понестаје и зато што су у Вашингтону и Лос Анђелесу схватили да би свако `копање` - дубље и шире - открило да је оно за шта су оптужени Вајнштајн и Спејси вода у којој свакодневно плива немали део америчке политике и финансијске елите.

         Зато кочење поводом Спејсија има шири контекст. Уосталом, све глумице и старлете у Холивуду су деценијама знале: хоћеш каријеру преко Вајнштајновог кревета – не оклевај..

         По свему судећи, уследиће невидљиво кочење кампање јер су за то заинтересовани многи. Биће сломљен и игнорисан и отпор феминистки којима је кампања служила и за доказивање „криминалности саме мушке природе“.

         Спејси ће остати без наставка глумачке каријере. Вајнштајн, којем суђење почиње у септембру, завршиће у затвору, иако су до суда дошле само три од 80 оптужби против њега (неке су застареле, за друге није било доказа).

         На томе ће се све завршити.

         Ни Холивуд ни „вашингтонско блато“ немају намеру да ишта промене у свом начину живота и систему вредности.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари