Амерички психијатар Керол Либерман: Бајден је у Конгресу наступао под дејством амфетамина

ТРАМП ТВРДИ ДА БАЈДЕНУ ДАЈУ ДРОГЕ И ТРАЖИ ДА ПРЕ ЊИХОВОГ ТВ-ДУЕЛА ПРОЂЕ ДРОГА-ТЕСТ

Викао иако би га сви конгресмени

чули и без микрофона

* У интервјуу The Washington Times указала да амерички председник обично говори споро и са формулацијским саплитањима, а да је пред члановима оба дома америчког парламента био „брбљив“, жесток и љутит. Притом је нагласила: „Управо то су типични знаци да неко узима амфетамин.

* Амерички психијатар Кит Еблоу н још 2012-те - када се Бајден кандидовао за потпредседника САД - пред камерама рекао да он има знаке деменције

______________________________________________________________

          ТОКОМ обраћања у Конгресу САД о „стању  нације“, Џо Бајден је показао симптоме који сведоче да је био под дејством стимуланса дизајнираних да прикрију његове когнитивне проблеме - оценила је калифорнијски психијатар Керол Либерман која годинама ради са старијим пацијентима који пате од деменције.

          У интервјуу The Washington Times указала је да амерички председник „обично говори споро и са формулацијским саплитањима“, а да је пред члановима оба дома америчког парламента био „брбљив“, жесток и љутит. Притом је нагласила:

          „Управо то су типични знаци да неко узима амфетамин“.

          Према Либерман, о потенцијалној употреби лекова сведочи не само начин говора, већ и понашање шефа Беле куће:

          „На пример, често је гестикулисао и брзо померао руке током говора, иако их обично држи на подијуму док чита текст са телесуфлера. Емоционална нестабилност је својство деменције, а Бајденову нестабилност је додатно погоршао препарат „адерал“ или „амфетамин“. Нешто од тога су му дали. Зато није просто гласно говорио. Викао је у просторији у којој су га сви могли чути и да није пред собом имао микрофон”.

          The Washington Times је са своје стране подсетио да је Доналд Трамп оптужио Бајдена да користи дрогу за побољшање менталних способности. И да је зато затражио да `поспани Џо` пре њиховог те-дуела прође тестирање на дрогу.

          Амерички психијатар Кит Еблоу тврди да је Бајден још 2012-те - када се Џо кандидовао за потпредседника САД - имао „знаке деменције“.

          Еблоу је Такеру Карлсону рекао да је у то време био подвргнут великим критикама и `батинању` јер је о томе говорио на телевизији.

          Открио је да је америчка управа за борбу против дрога у фебруару 2020-те извршила претрес у његовој кући и да је том приликом запленила лаптоп Хантера Бајдена који никада није вратила.

          Еблоу је годину или две пре тога лечио Хантера Бајдена:

           „Још увек не разумем зашто је DEA упала у моју канцеларију. Годинама сам лечио веома познате људе: чланове кабинета и друге. Хантер Бајден је тражио помоћ, упркос томе што сам 2012-те први на телевизији сугерисао да његов отац има проблема са деменцијом“.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари