Вишковић: Неко није подржао Мићића, анализираћемо - ко, а то није СНСД

НАГЛАСИО ДА ЈЕ СНСД УКУПНИ ПОБЕДНИК ЛОКАЛНИХ ИЗБОРА

* „СНСД има највећи раст појединачно, као и раст броја начелника, градоначелника и одборника. Једино где нисмо остварили свој циљ јесте избор градоначелника у Бијељини и Бањалуци, али нико не жели да прича о томе да смо после 20 години први пут победили у Приједору, Гацку или неким другим локалним заједницама

_________________________________________________________

       РАДОВАН Вишковић, потпредседник СНСД, изјавио је Срни да је у Градском одбору те странке у Бијељини извршена прва прелиминарна анализа изборних резултата у овом граду, где је партија постигла добар резултат и имала добар раст.

       Вишковић је навео да заједнички кандидат Мићо Мићић није изабран за градоначелника, иако је имао подршку СНСД-а.

       "До тога није дошло толико грешком наше партије. Правили смо анализу да видимо ко је томе допринио и ко то на неки начин није подржао заједничког кандидата на градоначелника", рекао је Вишковић после састанка у Градском одбору СНСД-а.

       Према његовим речима, у наредним даним биће анализирани резултати у свим општинским одборима СНСД-а широм Републике Српске који нису остварили зацртани план а с циљем да припреме странке за опште изборе 2022. годину.

       "Тамо где буде потребно да се спроведу унутрастраначки избори, биће спроведени без икаквог стреса, љутње. Желимо да направимо што бољу инстраструктуру за изборе 2022. годину", истакао је Вишковић.

       Он је нагласио да је СНСД победник ових избора, а не губитник као што се жели направити неки медијски спин.

       "СНСД има највећи раст појединачно, као и раст броја начелника, градоначелника и одборника. Једино гдје нисмо остварили свој циљ јесте избор градоначелника у Бијељини и Бањалуци, али нико не жели да прича о томе да смо после 20 години први пут победили у Приједору, Гацку или неким другим локалним заједницама", рекао је Вишковић.

       (Срна)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари