Тегелтија: Смена Гордане Тадић је корак ка диктатури СДА и Изетбеговића

УПОЗОРИО ДА ГЛАВНА БОШЊАЧКА ПАРТИЈА УСПОСТАВЉА КОНТРОЛУ НАД ПРАВОСУЂЕМ БиХ

* Милан ТЕГЕЛТИЈА: „Посебно тешке последице имаће удар на Тадић за Републику Српској, јер СДА добија оружје које јој је једино фалило за увођење потпуне диктатуре

_____________________________________________________

       САВЕТНИК српског члана Председништва БиХ Милан Тегелтија рекао је да је уклањање Гордане Тадић са функције главног тужиоца БиХ коначан корак СДА ка овладавању правосуђем БиХ.

       „Првостепена одлука ВСТС-а о склањању  Гордане Тадић је коначни корак ка потпуном овладавању СДА над правосуђем на нивоу БиХ, који сам најавио још пре шест месеци када сам давао оставку на место председника ВСТС", рекао је Срни Тегелтија.

       Подсетио је на целу игру у вези са захтевом за његову смену и оставку коју је дао:

       "Ко год има неке сумње у то, нека погледа моју конференцију за штампу из тог времена и изјаве које сам тим поводом дао и најавио ова дешавања", навео је Тегелтија.

       Он је додао да одлука против Тадић још није правоснажна и да треба сачекати и видети каква ће бити одлука другостепене комисије и сачекати евентуално трећестепену одлуку ВСТС-а у целини.

       Тегелтија је поновио да је ова одлука последња степеница у апсолутном овладавању правосуђем на нивоу БиХ од стране СДА и Бакира Изетбеговића у шта не треба имати никакву сумњу.

       „Уколико оваква одлука остане и до краја другостепеног и евентуално трећестепеног поступка - рачунајте на потпуну диктатуру СДА у БиХ. Иако ће последице овакве одлуке, уколико остане и на крају поступка, трпети сви противници СДА, она ће посебно тешке последице имати према Републици Српској, јер СДА добија у руке оружје које јој је једино фалило за увођење потпуне диктатуре", образложио је Тегелтија.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари