„Последице короне“ фаталне за вишегодишњег градоначелника Бијељине Мићу Мићића

ДОДИК У САУЧЕШЋУ ПОРОДИЦИ: БИО ЈЕ ВЕЛИКИ ДОМАЋИН – ЧОВЕК ИЗ НАРОДА КОЈИ ЈЕ ЖИВЕО ЗА СВОЈ НАРОД

* „Мићо Мићић  остаће упамћен као човек који је обележио развој Бијељине јер је његов лични печат видљив на сваком кораку и свакој улици у граду. Његова смрт је велики губитак и за Бијељину и за Републику Српску

______________________________________________________

       ГРАДОНАЧЕЛНИК Бијељине, Мићо Мићић, преминуо је у 64. години у Универзитетском клиничком центру Републике Српске у 12:05 од последица вируса корона.

       Присуство вируса му је потврђено 26. новембра, а због теже клиничке слике пребачен је у УКЦ РС где је 2. децембра прикључен на респиратор.

       Српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик упутио је телеграм саучешћа Мићићевој породици.

       Нагласио је да је Мићић био велики патриота, али и локал патриота, човек који је радио за добробит Републике Српске и Бијељине, не жалећи себе до последњег тренутка:

       „Његова смрт је велики губитак не само за вас, његове најближе, већ и за Бијељину, за Републику Српску и за све нас који смо га познавали и с њим сарађивали“.

       Оценио да је једина утеха у овом тренутку и великом болу што ће Мићо Мићић  остати упамћен као човек који је обележио развој Бијељине јер је његов лични печат видљив на сваком кораку и свакој улици.

       "Мићо Мићић је био велики домаћин, човек из народа који је живео за свој народ, имао је велике планове и жељу да заједно реализујемо још много пројеката, али, нажалост, све то прекинула је болест и битка против вируса корона у којој није могао да победи", нагласио је Додик.     


 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари