Новитовић: Стојимо иза Додика и Цвијановић јер знају куда српски народ треба да иде и где да стигне

ЕВО ШТА ЈЕ УХАПШЕНИ МИЛАН НОВИТОВИЋ РЕКАО НА ПРЕДИЗБОРНОМ МИТИНГУ СНСД У БИЈЕЉИНИ

* „Жељку и Милорада поштујемо као људске величине и као политичаре и државнике... Поштујемо их и зато што они поштују нас. Ретке су прилике и у животу и у политици да се не бира «мање зло», ово прилика да бирамо - боље!

* „Позивам све грађане Семберије и Мајевице, Републике Српске, да изађемо 2. октобра на изборе и да победимо. Да имамо сигурну и стабилну Владу РС и стабилно и сигурно јединство у Сарајеву!“

__________________________________________________________

       У ОВА тешка, суморна, ризична и изазовна времена, Уједињена Српска на ове изборе излази самостално, има своје листе, квалитет, знање, храброст и мудрост. Али, због те мудрости, донели смо одлуку да за српског члана Председништва БиХ подржавамо Жељку Цвијановић, а за председника РС - Милорада Додика.

       Обавеза је свих чланова Уједињене Српске, свих грађана Семберије и РС да будемо део тима који ће донети победу Жељки и Милораду!

       Али, имамо и два велика разлога зашто смо донели ове одлуке.

       Први није зато што волимо њих него што волимо Републику Српску.

       Други разлог је што Жељку и Милорада поштујемо – поштујемо их као људске величине и као политичаре и државнике који знају где треба српски народ да иде и где да стигне!

       Поштујемо их и зато што они поштују нас. Поштују наш карактер и наш став да су Српска - људи!

       Разлог је и то што су ретке прилике и у животу и у политици да се не бира «мање зло», него је ово прилика да бирамо боље!

       Ово је прилика да изаберемо најбоље - Жељку за српског члана Председништва и Додика за председника РС.

       Позивам све грађане Семберије и Мајевице, Републике Српске, да изађемо 2. октобра на изборе и да победимо. Да имамо сигурну и стабилну Владу РС и стабилно и сигурно јединство у Сарајеву.

       Да нам живи Република Српска и да нам живи Србија!

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари