Додик: Наша држава је Република Српска – у њој смо слободни, у њој имамо будућност

ЗАВРШНИ ПРЕДИЗБОРНИ СКУП СНСД У БАЊАЛУЦИ – ЛИДЕРИ СТРАНКЕ УВЕРЕНИ У ПОБЕДУ

* Милорад ДОДИК: Скраћеница СНСД значи – Снага Народа, Снага Државе . У Српској  ћемо живети на наш начин и са нашим вредностима

* Жељка ЦВИЈАНОВИЋ: Једини прави оквир за наше животе је наша Република Српска. Зато је дужност свих да заједно бранимо боје наше заставе где год се налазили и да заједно радимо да бисмо бележили заједнички успех и заједнички напредак

* Владо ЂАЈИЋ: Наша побједа значиће мирну, напредну и стабилну Републику. Победа опозиције донијела би  неизвјесност, што никоме не треба

_______________________________________________________

       МИЛОРАД Додик, кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик рекао је вечерас на завршној страначкој предизборној трибини у Бањалуци да је уверен у своју и победу кандидата ове странке за српског члана Председништва БиХ Жељке Цвијановић, оценивши да то није лична већ победа људи Републике Српске.

       "То није наша лична побједа, већ победа вас, дивних људи овог града, ове Републике, оних који не одустају и увијек хоће више", рекао је Додик који је истакао и да је научио да побеђује.

       Он је навео да се политичари мере по томе шта остављају иза себе, а не шта причају или другима пакују, те да Бањалука заслужује СНСД јер су иза њега најважније грађевине и најбоља комунална инфраструктура.

       Додик, који је лидер СНСД-а, рекао је да људи ове странке савршено добро знају шта треба да раде.

       "Скраћеница СНСД значи – Снага Народа, Снага Државе. Наша држава је Република Српска и то она у којој смо слободни, у којој имамо будућност и у којој ћемо живети на наш начин и са нашим вредностима", рекао је Додик у обраћању.

       Он је додао да је обишао велики део света где је представљао Српску, те напоменуо да нека од тих места нису била угодна, али да се тамо морао показати карактер и да он представља велики, снажан народ који је увек држао до слободе и никада до потлачености у име слободе.

       Додик је рекао да се кандидовао за председника Српске јер има искуства и научио је да побеђује, док неки други нису.

       "Велика ствар је победити. Ако то хоћеш, не смеш да изгубиш, што се неће десити 2. октобра, рекао је Додик.

       Кандидат СНСД-а за српског члана Председништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је да ће СНСД својим политикама наставити повећавати права, користити механизме за очување Републике Српске и градити инфраструктуру Републике.

       Цвијановићева је рекла и да ће СНСД наставити да у будућности повећава плате и пензије, те уводи нова права грађанима Српске.

       „Све то зато што знамо да је једини прави оквир за наше животе наша Република Српска. Зато је дужност да сви заједно бранимо боје наше заставе где год се налазили, али исто тако да заједно радимо да бисмо бележили заједнички успех и заједнички напредак", истакла је Цвијановићева.

       Она је присутнима захвалила за године политичког рада који је дао сјајне резултате:

       "Поносна сам на оно што имамо, а то је наша Република Српска".

       Она је рекла да се СНСД приближава још једној великој победи за Републику Српску и да су сви дали допринос да буде успешна.

       "Хвала свим људима добре воље који су препознали да је стабилност оно што нам треба, да треба да се окупљамо око интереса Републике Српске и без обзира где радили да увијек имамо на уму да су нас тамо послали наши грађани и да зато наши грађани од нас имају очекивања", рекла је Цвијановићева.

       Кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три, Владо Ђајић, рекао је да ће изборна победа ове странке свима донети добро, да је гарант доброг и мирног живота у Српској.

       "Наша побједа значиће мирну, напредну и стабилну Републику", рекао је Ђајић и додао да би победа опозиције донела неизвесност, што никоме не треба.     

       Пре почетка трибине приказани су видео-снимци премијера Мађарске Виктора Орбана и председника Руске Федерације Владимира Путина који су кандидату СНСД за председника Републике Српске Милораду Додику пожелели изборни успех.

       Скупу су присуствовали представници руководства, бројни функционери, чланови и симпатизери странке, те грађани.

       (Срна)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари