Против Смедерева победа императив

ПРОСИНЕЧКИ САОПШТИО ДА ЈЕ САД ЗВЕЗДИН ЦИЉ - ТИТУЛА ШАМПИОНА

     БЕОГРАД, Тренер фудбалера Црвене звезде Роберт Просинечки изјавио је да би његови фудбалери што пре требалиода забораве квалификације за Лигу Европе, у којима је Звезда испала од Рена, и окрену се домаћем првенству у којем је циљ освајање титуле
шампиона.

     Морамо што пре заборавити Европу, окренути се домаћем првенству и наш најважнији циљ је да се освоји првенство, рекао је Просинечки на конференцији за новинаре уочи првенствене утакмице коју Звезда у недељу игра у гостима у Смедереву.

     Просинечки је истакао да фудбалери Звезде, после убедљивог пораза од Рена 4:0 у четвртом колу квалификација за Лигу Европе, морају пронаћи мотив за меч против Смедерева, одиграти максимално и победити.

     "Ми немамо право да размишљамо о било каквом другом исходу, осим о победи", рекао је Просинечки који је свестан да је тешко пронаћи мотивацију после пораза, али је то реалност Звезде.

     "Морамо бити 100 одсто спремни и мотивисани да победимо", нагласио је Просинечки.

     Говорећи о мечу са Реном, Просинечки је истакао да је француска екипа у два меча показала да је бољи противник.

     "Они су много бољи противник, селектиран на брзини и снази, и мислим да они могу победити сваког ривала", оценио је Просинечки који је новинарима оставио да просуде да ли је пораз од 4:0 брука.

     Просинечки је рекао да је Звезда претрпела тежак пораз од Рена, али је напоменуо да су се црвено-бели "отворили" после 2:0 и покушали да постигну гол, што је резултирало тиме што су брзоноги фудбалери Рена постигли још два поготка.

     Капитен црвено-белих Ненад Ковачевић истакао је да је Смедерево тежак противник и има добру екипу, али је циљ Звезде победа.

     Морамо превазићи пораз од Рена, дати максимум и победити, рекао је Ковачевић.

     Утакмица Смедерево - Црвена звезда игра се у недељу, 28. августа у 27 часова.

     Фонет

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари