Партизан враћа публику на рукомет

РУКОМЕТНИ КЛУБ ПАРТИЗАН ПОКРЕНУО КАМПАЊУ „РУКОМЕТ СЕ ВРАТИО!“

СА ЦИЉЕМ ДА АНИМИРА БЕОГРАЂАНЕ ДА ДОЂУ НА УТАКМИЦЕ

         Рукометни клуб Партизан започео је промотивну кампању „Рукомет се вратио!“ и чини је серија огласа, плаката, веб банера и радио спотова којима се становници Београда анимирају за посету утакмицама, а навијачи позивају на ненасилно понашање и фер навијање.

         Идеја клуба и маркетинга је да подстакне свест људи да су спортска борлишта места на којима ће навијачи бодрити љубимце фер и спортски.

         У својим кампањама РК Партизан настоји да се приближи и идентификује са верним, али и новим навијачима клуба. У промотивним активностима учествоваће заслужне особе из спортског и друштвеног живота које ће на тај начин дати посебну вредност порукама огласне кампање.

         У суботу у 20 сати, у 5. колу Регионалне лиге, први пут у историји два клуба, одмериће снаге Партизан и Борац из Бањалуке, а част да буде први промотер ове кампање је познати музичар Драгољуб Ђуричић.

         Као део прославе 68. рођендана СД Партизан, утакмица ће овог пута трајати 68 минута односно, најмлађи навијачи ће после завршетка регуларних 60 минута утакмице, моћи да сиђу на терен и да се сликају, друже и играју рукомет са првотимцима Партизана у трајању од осам минута колико је највише дозвољено по правилима.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари