Петровић платио цех и за своје и за туђе грешке

ФУДБАЛСКА СРБИЈА ПОНОВО БЕЗ СЕЛЕКТОРА

  • Састанак са челницима ФСС „протекао у изузетно пријатељској атмосфери, пуној пословног разумевања, а обе стране су се сложиле да због неиспуњених постављених такмичарских циљева даља сарадња није могућа”
  • Као одговорни људи, свесни свих задатака у послу којим се бавимо, размотрили смо новонасталу ситуацију и договорили се да је споразумни раскид уговора најбоље решење – изјавио Владимир Петровић

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Владимир Петровић од није више селектор националног тима, јер је споразумно раскинуо уговор са Фудбалским савезом Србије (ФСС).

        Састанку, који је одржан у просторијама националног савеза, присуствовали су челници ФСС, предвођени председником Томиславом Караџићем, и са Петровићем је постигнут договор о споразумном раскиду уговора, саопштено је у ФСС.

        Састанак је, како је саопштено,. "протекао у изузетно пријатељској атмосфери, пуној пословног разумевања, а обе стране су се сложиле да због неиспуњених постављених такмичарских циљева даља сарадња није могућа".

       "Имао сам част и задовољство да у претходном периоду сарађујем на најбољи могући начин са челницима ФСС и да са клупе предводим нашу најјачу националну селекцију. На несрећу свих нас, изостао је резултат и нисмо се пласирали на наредни континентални шампионат", изјавио је Петровић.

       "Као одговорни људи, свесни свих задатака у послу којим се бавимо, размотрили смо новонасталу ситуацију и договорили се да је споразумни раскид уговора најбоље решење. Свима у савезу и репрезентацији желим пуно среће и успеха у наредном периоду", поручио је он.

       Петровић је имао уговор до краја текуће године, а данашњим састанком крај сарадње је озваничен.

       Фудбалска репрезентација Србије је квалификације за Првенство Европе завршила на трећем месту у групи Ц иза Италије и Естоније.

       Ово је трећи пут узастопно да национални тим изостаје са првенстава Европе.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари