Вујошевић о закупу имена стадиона у Хумској

ДОСАДАШЊИ ПРЕДСЕДНИК ЈСД ПАРТИЗАН ЈЕ ЗА ТВ ПАРТИЗАН

ГОВОРИО О НАСЛЕДНИКУ И О ЈОШ НЕКИМ СТВАРИМА

     Душко Вујошевић

  • Досадашњи председник ЈСД Партизан Душко Вујошевић имао духовиту опаску на идеју да се име стадиона Партизана да у закуп како би се обезбедиле додатне финансије за клубове црно-белог друштва

        Душко Вујошевић је до недавно био тренер кошаркаша Партизана, а до јуче и председник Југословенског спортског друштва Партизан.

        Данас је човек без функције.

        Али, његова реч ће се увек слушати са пажњом у Партизану и међу навијачима Партизана, јер је, без дилеме, један од људи који је исписао најважније странице његове историје.

        Након што је констатовано да му је престао мандат на месту председника ЈСД Партизан, а на његово место изабран Милорад Вучелић, Вујошевић је за ТВ Партизан говорио о наследнику и о још неким стварима:

        „Радећи посао на начин на који сам ја радио, коштало ме је моје основне каријере, спортске, јер сам вероватно једини спортски тренер који није смењен због недостатка спортских резултата у КК, него из неких других мотива. На Скупштини КК Партизан тадашњи председник (Предраг Даниловић) је рекао да мора да поднесе оставку, јер му кажу да не може да дође ниједан спонзор у клуб док сам ја тренер Партизана. А сад видим, овај вршилац дужности председника (Мирослав Берић) каже да ту није било никаквих притисака, па ми ту нешто није јасно...“.

        Коментаришући идеју да се име стадиона Партизана да у закуп (такорећи да се рентира) како би се и на тај начин обезбедила финансијска средства за клубове спортског друштва, Вујошевић је имао духовиту опаску:

        „Ја само предлажем да се онај део тамо, где су ови моји из кошарке зове 'Неверне бебе'„ (потом је праснуо у смех).

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари