Победа на првом од четири гостовања

Партизан у гостима бољи од Широког (82:78)

  • Партизан се сада налази на деоби трећег и четвртог места са Цедевитом, иза Олимпије и Макабија, који немају ниједан пораз

        ШИРОКИ БРИЈЕГ, (ФоНет) - У седмом колу регионалне Јадранске лиге, кошаркаши Партизана савладали су  у Широком бријегу екипу Широког резултатом 82:78 (16:11, 16:21, 26:17, 24:29).

        Серију од четири гостовања Партизан је почео победом, до које је стигао теже него што се очекивало. Шампион Србије је у финишу утакмице испустио предност од девет поена и у последњем минуту морао је жестоко да се бори да не дозволи изненађење.

        Крајем треће четвртине црно-бели су стигли до предности од девет поена, а толика разлика била је и половином последњег дела игре. Очекивало се да Партизан утакмицу рутински приведе крају, али се домаћини ни у једном тренутку нису предавали и стално су претили, највише захваљујући добром шуту за три поена.

        У пенал завршници играчи Партизана успели су да задрже коцентрацију и да тако стигну до шесте победе у регионалном такмичењу. Партизан се сада налази на деоби трећег и четвртог места са Цедевитом, иза Олимпије и Макабија, који немају ниједан пораз.

        Партизан ће из Широког бријега наставити пут за Милано, где ће 17. новембра играти против Армани џинса у петом колу Евролиге.

        Широки: Владовић 9, Планинић 8, Рамљак 2, Пилепић 16, Билиновац 3, Перишић 17, Бошњак, Буторац, Новак, Шакић 11, Бараћ, Колинс 12.

        Партизан: Ло 18, Кецман 4, Радуљица 8, Јарамз 1, Лучић 7, Милосављевић 8, Катић, Божић, Чакаревић 8, Ђекић 8, Анђушић 3, Пековић 17.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари