Нађ: Довољан нам је 1 гол ако не примимо ниједан

ИМАМО МОЋ ДА ИЗБОРИМО РЕЗУЛТАТ КОЈИ НАС ВОДИ У ПЛЕЈ-ОФ ЗА ЛШ, ЛЕПО ЈЕ ИГРАТИ ЛЕПРШАВО, АЛИ ВАЖНО ЈЕ ДА БУДЕМО У ШЕШИРУ ЗА ЖРЕБ

         Ако упитате спортског директора Партизана Алберта Нађа који би га резултат задовољио у данашњој утакмици, одговор ће звучати скромно, но, победа коју челник прижељкује гарантује остварење циља.

         Нађу је битно да екипа против бугарског шампиона Лудогореца, у реванш утакмици трећег кола квалификација за Лигу шампиона (уторак, 20.45) постигне само један гол, али још битније да не прими ниједан, што гарантује пролаз у плеј-офе Лиге шампиона.

         - Сматрам да имамо моћ да изборимо резултат који нас води у плеј-оф за Лигу шампиона. Довољан нам је један гол ако не примимо ниједан, битан је само резултат. Морамо да будемо стрпљиви, лепо је када играш лепршаво, али важно је да будемо у шеширу за жреб за плеј-оф - јасан је Алберт Нађ.

         Док екипа води битку за Европу, спортски сектор и даље меша карте у прелазном року.

         - Биће долазака, али сада је најважнији меч са Лудогорецом. Постоји шанса да неко стигне и пре утакмице са бугарским шампионом, али то је у другом плану. Изјаве појединих људи скрећу пажњу и уносе немир у екипу, надам се да тога сада неће бити. Пред меч са Шираком у Јерменији појавила се вест о одласку Иванова, а такве ствари уносе немир у екипу - истиче Алберт Нађ.

         Новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари