Хиљаду навијача Партизана подржало Вујошевића – на скупу без Вујошевића

ОКУПИЛИ СЕ ИСПРЕД СЕВЕРНЕ ТРИБИНЕ СТАДИОНА У ХУМСКОЈ – УЗ ПЕСМЕ И ТРАНСПАРЕНТЕ

         НАВИЈАЧИ Партизана окупили су се данас испред стадиона у Хумској улици у Београду како би пружили подршку тренеру кошаркашке екипе Душку Вујошевићу.

         Више од 1.000 присталица црно-белих појавило се на платоу испред северне трибине стадиона Партизана, а скуп су организовали преко друштвених мрежа чим су чули да би Вујошевић могао да буде смењен после сутрашње скупштине клуба.

         Навијачи су носили транспаренте подршке стратегу Партизана и уз навијачке песме показали какав став имају према евентуалном одласку Вујошевићу из клуба. Скуп је протекао мирно, а на њему се није појавио стратег кошаркашког клуба.

         Нешто слично навијачи Партизана организовали су у јануару 2012. године када је тадашња управа фудбалског клуба на челу са Драганом Ђурићем дала отказ тренеру Александру Станојевићу.

         Вујошевић је прошлог понедељка почео припреме са тимом за нову сезону иако му је у јуну истекао уговор са Партизаном, а још му није понуђен продужетак сарадње.

         Вујошевић је најтрофејнији тренер у историји клуба, са Партизаном је освојио 12 титула првака државе, осам националних купова и пет трофеја АБА лиге.

         (Танјуг)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари