ГРАНТ: Изазов је да направимо тим за европска такмичења

ПАРТИЗАН ПРЕДСТАВИО СТАНОЈЕВИЋЕВОГ НАСЛЕДНИКА

Аврам Грант

  • Желимо да започнемо нову етапу у историји Партизана, са човеком који зна шта је Европа. Имаће пуну подршку свих који воле Партизан, од навијача до управе, рекао је председник ФК Партизан Драган Ђурић представљајући Аврама Гранта
  • Ово је велики изазов за мене, изазов да направимо тим који ће моћи да игра у европским такмичењима, поручио је навијачима Грант
  • Грант је изјавио да тражи праву особу за помоћника, а да је, што се играча тиче, „основа тима добра» и да не планира да доводи некога из Израела

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Фудбалски клуб Партизан званично је представио новог тренера Аврама Гранта, који је у петак именован за новог шефа стручног штаба шампиона Србије.

        Новог тренера „црно-белих“ новинарима је представио председник Партизана Драган Ђурић.

        Желимо да започнемо нову етапу у историји Партизана, са човеком који зна шта је Европа. Имаће пуну подршку свих који воле Партизан, од навијача до управе, рекао је Ђурић.

        Грант је нагласио да је „срећан што долази у велики клуб који има велико име и традицију“.

        Ово је велики изазов за мене, изазов да направимо тим који ће моћи да игра у европским такмичењима, поручио је нови тренер Партизана.

        Грант је истакао циљеве за други део сезоне и лето када би, према његовом мишљењу, црно-бели требало да наступају у Европи.

        Да бисмо дошли у Европу неопходно је да узмемо првенство. Не бих волео да говорим много пре започетог посла, рекао је Грант и најавио да ће у понедељак имати састанак са играчима.

        Он није желео да коментарише тренутна дешавања у клубу, јер га, како је истакао, „занима само фудбал“.

        Битно ми је оно што ће се дешавати са мном, за време мог вођења екипе, а оно што је било пре мене, не бавим се тиме, рекао је Грант и поручио са „свом претходнику жели све најбоље“.

        Добро знам како се он осећа. Био сам у клубу који је био веома високо пласиран, бележећи добре резултате, али сам после неколико месеци изгубио посао. То је судбина тренера, рекао је Грант.

        Он је изјавио и да је импресиониран навијачима Партизана које је гледао на утакмици у Лондону против екипе Арсенала.

        Осећам велику одговорност и према њима, јер морам свој посао да радим добро, како би и навијачи били задовољни.

        Грант је напоменуо да тражи праву особу за помоћника, а да је, што се играча тиче, „основа тима добра“.

        Не планирам да доводим некога из Израела. Међутим, ако приметим да на нашем путу ка Европи треба да ангажујемо неког фудбалера, то ћемо и покушати да учинимо, истакао је Грант.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари