Партизан савладао Звезду за титулу

ПРЕ ДЕРБИЈА ПРИВЕДЕНО 92 НАВИЈАЧА ВЕЧИТИХ РИВАЛА ЗБОГ МЕЂУСОБНИХ ТУЧА

  • Једини гол на мечу постигао Милош Јојић из слободног ударца у 90. минуту, уз „помоћ” голмана Звезде Бобана Бајковића

         ФУДБАЛЕРИ Партизана савладали су Црвену звезду на свом терену са 1:0 (0:0) у 28. колу Јелен Суперлиге Србије и сада су на корак до шесте узастопне титуле.

         Једини гол на мечу постигао је Милош Јојић из слободног ударца у 90. минуту, уз „помоћ” голмана Звезде Бајковића.

         Црно-бели на два кола до краја имају пет бодова више од вечитог ривала. До краја шампионата Партизан гостује Смедереву и дочекује Спартак, а Звезда игра код куће са Слободом и гостује Војводини у Новом Саду.

         Београдска полиција ухапсила је више од 90 навијача Партизана и Црвене звезде, као и неколико странаца, због више туча које су се догодиле пре почетка дербија 28. кола Суперлиге Србије.

         Како је агенцији Бета речено у МУП-у Србије, прва већа туча догодила се после 15 сати код Основне школе „Даринка Радовић” у насељу Железник.

         У тој тучи приведено је 20 навијача, међу којима и четири Руса и један Грк.

         Након те туче, две особе су затражиле помоћ у Ургентном центру, али полиција нема увид у степен њихових повреда.

         На сасвим другом крају Београда, на Панчевачком путу, код кафане Мали рај, дошло је до још једне туче навијача Партизана и Црвене звезде након које је приведено још 19 људи.

         „Са та два догађаја и још неким мањим тучама, укупно су у полицијске станице доведене 92 особе, од којих су три малолетне”.

         Такође се наводи да је код ухапшених пронађено више навијачких бакљи, два ножа и одређена количина наркотика, а да је у интервенцијама оштећено и једно полицијско возило.

         У МУП-у је потврђено да је код стадиона Партизана, приликом доласка аутобуса са играчима црно-белих, ка возилу полетело више каменица И флаша, што је изазвало реакцију навијача Партизана који су се налазили у близини.

         Полиција је интервенисала и спречила ескалацију туче.

 


Слични садржаји

Коментари