Ђурђић због прехладе пропушта Бајерн

СРПСКИ ЦЕНТАРФОР ПРИЛИКУ ДА ДЕБИТУЈЕ У ДРЕСУ ГРОЈТЕР ФИРТА ИМАЋЕ У СУБОТУ 26. ЈАНУАРА ПРОТИВ МАЈНЦА

         СРПСКИ фудбалер Никола Ђурђић због недовољног опоравка после озбиљне прехладе пропустиће утакмицу против Бајерна

         Сјајни центарфор који је у редове Гројтер Фирта стигао пре месец дана као велико појачање и узданица у борби за опстанак још увек је ровит, па стручни штаб није желео да преузима никакав ризик на почетку пролећног дела шампионата.

         Српски центарфор је сјајно почео свој боравак у дресу „зелених“, где је већ на дебију у пријатељском сусрету са Истанбулом постигао феноменалан гол и забележио асистенцију, а нови погодак уписао је и против АЗ Алкмара. Тренер Гројтера Михаел Бискенс није крио да има високо мишљење о српском фудбалеру.

         „Ђурђић је у Белеку показао да може да нам донесе у нападу оно што очекујемо и оно шта нам је потребно. Ђурђић је сигуран са лоптом, брз и добро се сналази пред голом. Квалитете које тренутно нема ниједан други нападач „детелина“, тако да је његов изостанак у овом мечу катастрофалан“, сматра Бискенс.

         Гројтер Фирт тренутно заузима последњу позицију у Бундеслиги са само девет освојених поена, чак десет мање у односу на сигурну зону.

         Ђурђић ће прилику да дебитује у званичном мечу у дресу Гројтер Фирта имати против Мајнца. Тај дуел на програму је у суботу, 26.јануара.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари