БА: Хоћу да обезбедим породицу

НАПАДАЧ ЊУКАСЛА ИЗЈАВИО ДА НЕ БИ ИМАО ПРОБЛЕМ ДА НАПУСТИ КЛУБ АКО БИ МУ НЕКО ПОНУДИО МEГА УГОВОР

         НАПАДАЧ Њукасла Демба Ба искрено је рекао да неће имати проблем да напусти „свраке“ уколико му неки клуб понуди довољно новца који би му био довољан да обезбеди своју фамилију.

         Демба Ба је рекао да је његова једина мотивација да потпише мега уговор којим би помогао својој фамилији и пријатељима у родном Сенегалу.

        “Мени новац не значи пуно...Не робујем му и волим да помажем људима у невољи. Новац који зарадим не остављам само за себе, једноставно сам научен да га делим.

         Старам се о својој породици и никада не заборављам људе који су у невољи“, рекао је Демба Ба.

         Овај момак, који је међу водећим стрелцима Премијер лиге, каже да, без обзира што нема проблем са новцем и може да га троши у изобиљу, не сматра себе бољим од других.

         “Мој отац је скоро стално у Сенегалу, док је мајка са мном пола године у Енглеској а пола у Африци. Сваки пут када мајка одлази тамо, ја пошаљем извесну суму новца за људе којима је то најпотребније. Никада нисам заборавио своје пријатеље тамо без обзира што сам успео у животу, увек сам са две ноге био на земљи јер не мислим да сам бољи од осталих зато што имам новац“, додао је Ба, за чије услуге се тренутно интересују Челси и Арсенал.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари