ШЕШЕЉ: Земун ће опет бити радикалски, а Векарић је хрватски шпијун

НИКОМЕ У БЕОГРАДУ НИЈЕ РЕКАО ДА ЈЕ БИО У ХАГУ, А У ЗАГРЕБУ СЕ СРЕО

СА ХРВАТСКИМ ЗВАНИЧНИЦИМА...

Војислав Шешељ

        ПРЕДСЕДНИК Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ обишао је данас насеље Батајница у Земуну, где је у разговору са грађанима поновио да је апсолутно сигуран да ће уз њихову подршку Земун поново бити радикалски након предстојећих локалних избора.

        Шешељ је истакао да је у Земун највише улагано у време док су на челу општине били српски радикали који су једини имали детаљну стратегију за развој и уређење свих земунских насеља.

        Лидера радикала у Батајници је дочекао велики број грађана који су одлучили да на следећим изборима укажу поверење Српској радикалној странци.

        Одговарајући на новинарско питање на конференцији одржаној у централи Српске радикалне странке, Шешељ је открио да је Бруно Векарић, портпарол Специјалног суда за ратне злочине, хрватски шпијун.

        Шешељ је открио да је Векарић недавно путовао у Загреб, па из Загреба за Амстердам, односно за Хаг, па се из Хага вратио у Загреб, где је контактирао са неколико хрватских државних функционера, којима је открио да је сазнао да ће Шешељу бити изречена казна од 25 година затвора. Векарић се након тога вратио у Београд и у Београду никоме није говорио ништа о свом путовању у Хаг и сазнању о пресуди која ће бити изречена лидеру радикала.

        Др Шешељ је још једном поновио да га пресуда Хашког трибунала не интересује, да је убедљиво победио Трибунал и да његову победу никаквом пресудом не могу омаловажити нити обезвредити. Он је истакао да не може да открије одакле је добио информације о одласку Бруна Векарића у Хаг и Загреб али да његова служба која га информише веома озбиљно ради.

        Лидер радикала је најавио да ће поднети жалбу без обзира на висину изречене пресуде. Изрицање пресуде заказано је за 31. март у 10 часова.

         (сајт Српске радикалне странке)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари