ШЕШЕЉ: Ангажоваћу се да буду ухапшени Томислав Николић и Маја Гојковић

У ЛЕСКОВЦУ РЕКАО ДА СУ ОБОЈЕ – КАО И НЕКИ ДРУГИ ПОЛИТИЧАРИ – ОГРЕЗЛИ У КРИМИНАЛУ

др Војислав Шешељ

         ПРЕДСЕДНИК Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ најавио је, обраћајући се Лесковчанима, да ће српски радикали након доласка на власт хапсити мафијаше, криминалце, издајнике и све оне политичаре који су учествовали у изручењу Срба злочиначком Хашком трибуналу.

         Шешељ је истакао да ће се посебно ангажовати око хапшења најгорих криминалаца, а то су политичари огрезли у криминал, попут Томислава Николића и Маје Гојковић. Он је подсетио окупљене грађане да је Гојковићева до гуше умешана у аферу АТП Војводина а да је премијер Вучић, мада је свестан њене кривице, помиловао како би му служила и испуњавала све његове налоге.

         Шешељ је најавио да ће Маја Гојковић кад-тад морати да одговара за све криминалне афере у које је умешана.

         На митингу Српске радикалне странке у Лесковцу окупило се око 5000 грађана овог града. Говорили су локални представници странке, председница лесковачког општинског одбора Лидија Димитријевић, кандидат за градоначелника Лесковца Живојин Стефановић, председник јабланичког окружног одбора и члан председничког колегијума Томислав Љубеновић, доктор Милован Бојић, генерал Божидар Делић, потпредседник странке Зоран Красић и председник, проф. др Војислав Шешељ.

         (саопштење Српске радикалне странке)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари