Партизан једва бод против Радничког

ЦРНО-БЕЛИ У НИШУ ГУБИЛИ СА 2:0 (1:0), АЛИ ПРЕОКРЕНУЛИ ГОЛОВИМА НИКОЛИЋА И МИЛЕТИЋА

* Партизан је у 47. минуту примио кикс-гол. Одбрана Радничког је избила лопту до средине терена. Ка њој је кренуо Немања Р. Николић који се спетљао као почетник, лопта му се одбила од ноге и према Партизановом голу, а он се два оклизнуо и остао да лежи на трави. Притрчао је млади Лазар Ранђеловић, узео поклон лопту и улетео у казнени простор, а када му је голман Стојковић кренуо у сусрет није шутирао. Лукаво је само гурнуо у празан простор где је већ стигао Саша Стојановић који је шаље у мрежу – 2:0

__________________________________________________________________________

         Стрелци: Хаскић у 26, Стојановић  47 за Раднички, Николић у 79, Н. (Р) Милетић у 85 за Партизан.

         РАДНИЧКИ: Ристић, Панков, Стојановић, Тодоровски, Бондаренко, Црномарковић, Хаскић (од 69 Митровић), Грбић (од 77 Станисављевић), Дринчић, Станковић, Ранђеловић (од 64 Мркић).

         ПАРТИЗАН: Стојковић, Н. (Г) Милетић, Марковић, Валијенте, Н. (Г) Милетић (од 55. Урошевић), Здјелар (од 49. Николић), Шћекић, Пантић, Јанковић, Закарић, Рикардо.

         Судија: Милорад Мажић (Врбас). Помоћници: Ристић (Београд), Ђурђевић (Крушевац). Четврти судија: Минаковић (Нови Сад).

         НА ЧАИРУ домаћи Раднички водио је против фаворизованог Партизана 2:0, али је на крају морао да се задовољи једним бодом, јер су црно-бели успели да поравнају резултат...

         Узбуђења су почела већ у 5. минуту: Лазар Ранђеловић је по левој страни изванредним дриблингом избацио из игре Н . Г. Милетића, као тане улетео искоса у казнени простор и када је избио пред Стојковића, али је лопта погодила чувара мреже „црно белих“.

         У следећем минуту уследила је велика прилика и за Партизан – Закарић је пронашао пред голом домаћих Шћекића који је лепо умирио лопту, али веома лоше шутирао и промашио цео гол.

         Чаир је буквално експлодирао у 35. минуту – по десној страни Тодоровски и Грбић су се изборили за лопту на средини терена, добацили је до Саше Стојановића који је био на око 25 метара искоса од гола Партизана. Искусни фудбалер је преварио свог чувара, нанишанио је и пред голом „црно-белих“ у главу погодио Хаскића који је затресао мрежу Стојковића – 1:0.

         Партизан је одговорио на примљени гол жестоким нападима и у 38.минуту имало није изједначио. У шанси је најпре био Рикардо, потом је Закарић одлично шутирао и погодио пречку од које се лопта одбија ка пеналу одакле је Јанковић покушао да је убаци у мрежу. На путу ка голу лопта је закачила Панкова који је био испред Јанковића и променила смер. Гости су тражили једанаестерац тврдећи да је штопер домаћих руком захватио лопту, али је Мажић само одмахнуо руком и показао да се игра настави.

         После слободног ударца за госте искоса са леве стране, одакле је пред гол домаћих лопту убацио Закарић, одбрана Радничког успешно се одбранила и избила је лопту до средине терена. Ка њој је кренуо Немања Р. Николић који се спетљао као почетник, лопта му се одбила од ноге и према Партизановом голу, а он се оклизнуо и остао да лежи на трави.

         Притрчао је млади Лазар Ранђеловић, узео поклон лопту и улетео у казнени простор, а када му је голман Стојковић кренуо у сусрет није шутирао. Лукаво је само гурнуо у празан простор где је већ стигао Саша Стојановић који је шаље у мрежу – 2:0, 47. минут.

         Станисављевић је у 79. минуту неопрезно изгубио лопту на ивици свог шеснаестерца и она је дошла до Немање Николића који је неометан са петнаестак метара прецизно шутирао – 1:2.

         Колосалну прилику три минута касније пропушта Марко Мркић. Добио је лопту од Саше Стојановића када је био сам на левој страни, преварио је свог чувара, ушао у казнени простор и оштро шутирао, али у Стојковића.

         Казна за овај промашај и комотнију игру домаће екипе стиже веома брзо – Пантић са средине терена проналази Немању Р. Милетића, који резантним ударцем погађа сам горњи леви угоао Ристића – 2:2.

         Раднички постиже гол у 87.минуту, који Мажић на интервенцију помoћника Ристића поништава због наводног офсајда, протестовали су домаћи фудбалери, али узалуд.

        http://www.zurnal.rs/fudbal/70323/radnicki-ispustio-pobedu-protiv-partiz...

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари