Тројица монтенегро-спортиста уринирала по улазним вратима Цркве Св. Николе у Котору

УЗНЕМИРАВАЛИ И ВРЕЂАЛИ СУПРУГУ СВЕШТЕНИКА НЕМАЊЕ КРИВОКАПИЋА

* Најагресивнији био ватерполиста Данило Аџић, одборник Ђукановићеве партије у Котору, који сада игра за Приморац, а раније је и за Црвену звезду и Партизан

* Са Аџићем су били и бивши фудбалер Бокеља Милош и каратиста Филип Кривокапић. На свештеникову кућу су бацали стаклене предмете, а када им је свештеникова супруга рекла да ће позвати полцију, добацивали су јој: „Гађај к*рву српску!“

______________________________________________

       ЦРНОГОРСКИ медији су пренели да је ватерполиста Данило Аџић, који је играо и за Црвену звезду и за Партизан, у друштву бившег фудбалера Бокеља Милоша Банићевића и каратисте Филипа Кривокапића скрнавио улазна врата Црве Светог Николе у Котору и на наиционалној основи вређао супругу которског свештеника Немање Кривокапића.

       Портал IN4S.net објавио је да је Аџић са поменутом двојицом уринирао по вратима цркве. Супруга которског свештеника их је упозорила на недолично понашање, па се и сама нашла на мети бахатих Монтенегрина.

       „Поменутог дана у 20 минута послије поноћи видјела сам три пијана момка, а потом чула како изговарају, цитирам "Хајде да пишамо по цркви". Један од њих је пришао Цркви Светог Николе, почео да откопчава и спушта панталоне. Ја сам затим узвикнула да ћу звати полицију, да би ми један од тих момака рекао – 'Шта је српска к*рво или д*ољо'", наведено је у записнику који је направила полиција након што је узела изјаву од супруге свештеника Кривокапића.

Данило Аџић

       Она је открила да су након тога бацали стаклене предмете према њеној кући и наставили да је вређају и да јој прете.

       „Гађај к*рву српску, ајде ајде, ајде", говорили су, навела је у исказу полицији.

       IN4S.net пренео је и транскрипт целе изјаве свештеникове супруге у којој је до детаља описан овај срамни инцидент.

       "У међувремену, мој супруг Немања обукао је гардеробу и обућу, док су наша дјеца Лука и Катарина стајали поред нас видно уплашени, након чега Катарина одлази на спрат, како би узела свој мобилни и снимила оно што се догађа испред куће, али у моменту када је почела да снима, тројица момака су били у непосредној близини цркве Свети Никола, када им прилазе још двојица мени непознатих момака. Један је висок, обучен у мајицу кратких рукава црне боје, та два момка су такође били видно пијани, те су заједно са овом тројицом момака кренули према нашој кући".

       Подгоричке "Вијести" раније су објавиле да су Аџић, Банићевић и Кривокапић ноћ провели у притворским просторијама.

       Аџић (24) на свом Инстаграм профилу поносно истиче да студира у Београду.

       Он је данас одборник Демократске партије социјалиста и ватерполиста Приморца.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари