Живковић позвао сву опозицију да изађе на изборе и формира демократски фронт

ТВРДИ ДА БИ У ТОМ СЛУЧАЈУ ВУЧИЋ СИГУРНО ИЗГУБИО НА ПРЕДСЕДНИЧКЕ ИЗБОРЕ

* „Нека до краја ове недеље размисле и промене мишљење, да непријатно изненадимо Вучића тако што ће против себе од понедељка имати опозициони, демократски фронт

______________________________________________________________

        ПРЕДСЕДНИК Нове странке Зоран Живковић изјавио је данас да ће њено председништво до краја ове недеље донети коначну одлуку о изборима у Србији, али да није промењено мишљење о смислу бојкота.

        „Према историјским и научним доказима, ни један бојкот у историји човечанства није успео у својим намерама", рекао је Живковић новинарима у холу Скупштине Србије.

        Он је истакао да су услови за изборе још гори него што кажу његове "опозиционе колеге" које су за бојкот, али се на изборе мора изаћи, ући у борбу и показати грађанима шта је све "лоше, трагично и криминализовано урадио овај режим", и треба бирачима понудити алтернативу.

        "Власт се не може лако променити на овим изборима, али је ово прилика за тежак шамар актуелној власти", рекао је Живковић.

        Он је позвао Савез за Србију, Покрет слободних грађана и друге блиске њима да "размисле убрзано и са јасним разумевањем шта значи ова или она одлука и преузимање одговорности за одлуке".

        "Нека до краја ове недеље размисле и промене мишљење, да непријатно изненадимо Вучића тако што ће против себе од понедељка имати опозициони, демократски фронт", рекао је Живковић.

        По његовим речима, председник Вучић би због тога имао велике проблеме све до председничких избора.

        "На њима би сигурно изгубио, а до тада би овај фронт требао да изабере адекватног противкандидата Вучићу на тим изборима", нагласио је Живковић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари