Трифуновић: Опозиција се није снашла у време епидемије, признајем – нисам ни ја

„А ТРЕБАЛО ЈЕ ДА ПОКАЖЕМО КАКО БИ ОВА КРИЗА ИЗГЛЕДАЛА ДА ЊОМЕ НЕ РУКОВОДЕ УМИШЉЕНЕ ВЕЛИЧИНЕ“

 ПРЕДСЕДНИК Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић оценио је да се опозиција у Србији није снашла у време пандемије корона вируса.

         "То је моје лично мишљење и може да се љути на мене ко хоће. Ја се први нисам снашао до краја, признајем. Све је ово ново за нас, и у редовним околностима опозиција има малу видљивост и страшно се боримо да би грађани колико-толико чули наше поруке и идеје. Улица је била одлично место за то јер немамо медије", навео је Трифуновић за НИН.

         Оценио је да су "у тренутку када смо се сви затворили у куће, прво место у сваком нормалном информативном програму заузимале најпре информације о вирусу, стању оболелих и препоруке струке" а да је "оно мало преосталог времена служило да видимо шта власт ради по питању вируса".

         "Посао свих нас био је да будемо глас разума у време безумља, да пружимо људима наду у политичку нормалност и да им покажемо како би ова криза изгледала да је воде неки људи који се осећају као државни чиновници, ослобођени личних еготрипова, умишљене величине и фабриковања улоге у историји коју срамоте самим својим постојањем", навео је Трифуновић.

         (Бета)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари