Радуловић: Сада је Вучићу опет потребно да корона вирус буде смешан

„ЖУРИ СА ИЗБОРИМА ЈЕР ЋЕ ЕКОНОМСКА ЦЕНА КАРАНТИНА ДОЋИ НА НАПЛАТУ КРАЈЕМ ЛЕТА“

* „Биће интересантно видети шта ће ЕУ, која упорно тврди како је Србија на добро путу, рећи поводом тих избора. Добро у вези ове кризе је то што су све маске пале, и за опозицију која је 44 дана ћутала на кршење Устава а онда се 45. дана пробудила“

________________________________________________________________

        ПРЕДСЕДНИК Доста је било (ДЈБ) Саша Радуловић оценио је данас да се председнику Србије Александру Вучићу жури са одржавањем избора јер је "затварањем здраве нације у кућни притвор практично уништио домаћу привреду", што ће, како је навео, доћи на наплату крајем лета или почетком јесени.

        Радуловић је оценио да је "председнику СНС а не Србије" сада потребно да корона вирус "поново буде смешан" и да "није толико страшно ни ако се заразите, не би ли грађане наговорио да изађу на изборе".

        "Жури му се јер је лудачким мерама практично уништио привреду. Слична ситуација је свуда у Европи, сем у Шведској и Белорусији које нису подлегле масовној хистерији", рекао је лидер ДЈБ новинарима у Скупштини Србије.

        Оценио је и да проблем за Вучића представља повратак држављана Србије из дијаспоре који ће у европским земљама остати без посла а који по Радуловићевим речима, нису Вучићеви гласачи.

        "Биће интересантно видети шта ће ЕУ, која упорно тврди како је Србија на добро путу, рећи поводом тих избора. Добро у вези ове кризе је то што су све маске пале, и за опозицију која је 44 дана ћутала на кршење Устава а онда се 45. дана пробудила", рекао је Радуловић.

        Оптужио је и медије у Србији да су "44 дана ћутали" о кршењу Устава и "државном удару".

        "Србија нема медије већ само пропагандне канале који служе да дезинформишу грађане у складу са оним што њихов власник жели да пласира", казао је лидер ДЈБ.

        Радуловић је поновио да је бојкот "намештених" избора најбоља опција али и упозорио да бојкот има смисла само ако га испоштује целокупна права опозиција.

        (Бета)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари