Радуловић: Ако власт настави са правним насиљем – сачекаће је протести испред Скупштине

ГРАЂАНИМА ПОРУЧИО: ИЛИ ЋЕМО УСТАТИ ИЛИ ЋЕМО - НЕСТАТИ

* „Нама је поводом епидемије потребан одговор државе, озбиљан одговор науке. Оно што имамо су шарлатани који иду по медијима с националном фреквенцијом, шарлатани у Кризном штабу који ништа друго не раде, не дају ниједну важну информацију, само плаше људе“

__________________________________________________________________

        ПРЕДСЕДНИК покрета Доста је било (ДЈБ), Саша Радуловић је данас изјавио у Београду да би главна тема у Србији морало да буде то да се избори правно оборе, јер су засновани на фалсификованим записницима, али да о томе нико не говори.

        "Као да желе да ово све прође и да власт што пре дође до трочетвртинске већине у Скупштини", рекао је Радуловић новинарима у холу Дома Народне скупштине.

        Он је указао да "избори још нису готови" јер су у току судски и жалбени поступци.

        Уколико власт настави с "правним насиљем" и игнорисањем судских поступака, и "по неправоснажним решењима додељује мандате", упозорио је он, "сачекаће их протести испред Народне скупштине".

        "За нас само Србија нема алтернативу. Или ћемо устати или ћемо нестати", казао је Радуловић и поручио грађанима да се "мора устати у одбрану демократије и народне суверености".

        Председник ДЈБ је рекао да се покушава заташкавање теме избора тиме што се "изазивају хистерија и страха од вируса корона", чиме се "грађани терају да прихвате неразумне мере" које, по њему, "служе само за контролу људи".

        "Нама је потребан одговор државе, озбиљан одговор науке. Оно што имамо су шарлатани који иду по медијима с националном фреквенцијом, шарлатани у Кризном штабу који ништа друго не раде, не дају ниједну важну информацију, само плаше људе", рекао је Радуловић.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари