Н. Јовановић: Бојкот у Београду успео – изашло само 35 одсто бирача

„ВЕСИЋ ПРОГЛАСИО ПОБЕДУ У СТАРОМ ГРАДУ ИАКО ЈЕ СНС ДОБИЛА САМО 7.000 ГЛАСОВА ОД 54.00“

* Шеф одгоборничке групе СзС у Скупштини Београда Никола ЈОВАНОВИЋ: СНС је у Београду доживела неуспех, јер је у готово свим градским општинама добила мање гласова него на градским изборима 2018. године, чак и на основу упитних званичних података

___________________________________________________________________

        ШЕФ одборничке групе Савеза за Србију у Скупштини Београда, Никола Јовановић, изјавио је данас да је бојкот недељних избора успео у главном граду, јер је на изборе изашло само 35 одсто од укупног броја бирача.

        То значи да је 65 одсто Београђана одбило да учествује у, како је оценио, "фаличним и унапред режираним изборима".

        "СНС је у Београду доживела неуспех, јер је у готово свим градским општинама добила мање гласова него на градским изборима 2018. године, чак и на основу упитних званичних података", рекао је Јовановић који је и потпредседник Народне странке.

        "О степену неразумевања нове стварности најбоље говори то што је заменик градоначелника Београда Горан Весић прогласио победу у општини Стари град, иако је СНС у тој општини добила само 7.000 гласова од укупно 54.000 уписаних у бирачки списак", истакао је Јовановић.

        СНС у општини Чукарица, како је рекао, освојила је 3.500 гласова мање него на изборима 2018. године, а по 2.000 гласова мање у општинама Вождовац и Раковица.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари