Ђилас: Немогуће је да је за последња два сата изборног дана гласало 800 хиљада

ЛИДЕР САВЕЗА ЗА СРБИЈУ УВЕРЕН ДА ЈЕ 21. ЈУНА ПОКРАДЕНО „НАЈМАЊЕ 400.000 ГЛАСОВА“

* Нагласио да власт сматра мафијашком и да се СНС плаши само немира на улицама и притисака из иностранства: „Нама је потребна помоћ Европског парламента како бисмо дошли до услова за изборе, а процена је да ћемо ванредне изборе имати за највише 18 месеци

_______________________________________________________

        ЛИДЕР Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је да не верује у званичне податке о излазности на изборе, да је немогуће да је за последња два сата изборног дана гласало 800 хиљада људи и да је најмање 400 хиљада гласова покрадено.

        Процењује да ће ванредни избори бити организовани за 18 месеци.

        "Мислим да је бојкот апсолутно успео и то не зато што излазност није прешла 42 посто, него што се показало да нема могућности да направите било какав резултат, јер је Европа јасно видела шта се ради у Србији и јер се милион људи који нису изашли на изборе тог дана осетило слободно", рекао је Ђилас на телевизији Н1.

        Он је истакао да Александру Вучићу и Српској напредној странци скоро нико од европских лидера није честитао, јер су видели да овде нема демократије и слободе и да је "Вучић крао на изборима на којима је сам учествовао".

        Ђилас верује да Европа неће толерисати "белоруски парламент у Србији" и додао да и Северна Кореја има бар три партије у Скупштини.

        Поновио је да ову власт сматра мафијашком и да се СНС плаши само немира на улицама и притисака из иностранства.

        "Нама је потребна помоћ Европског парламента како бисмо дошли до услова за изборе, а процена је да ћемо ванредне изборе имати за највише 18 месеци" рекао је Ђилас.

        Рекао је да опозиција треба да престане да помиње Вучића и те бесмислене ликове као што су Ана Брнабић или Вулин.

        "Треба да причамо како ова земља треба да изгледа, шта може да се уради да буду већ плате, како да се мења политика субвенција, да уложимо у пољопривреду и ИТ сектор, како да направимо безбедну земљу" рекао је председник ССП.

        (Бета)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари