Алексић: Власт је покрала изборе на којима је само она учествовала

ТВРДИ: „ДРЖАВА ПОКАЗАЛА ДА НИЈЕ У СТАЊУ ДА ОДРГАНИЗУЈЕ НИ ИЗБОРЕ БЕЗ ОПОЗИЦИЈЕ“

         ПОТПРЕДСЕДНИК Народне странке Мирослав Алексић изјавио је да ће Савез за Србију на седници свог председништва подвући црту и сагледати шта је до сада урађено.

        "Народна странка никада неће једнострано донети било коју одлуку. Време је да се сагледа у којој форми ће се наставити даље јер су нови изазови пред нама. Наставићемо да разговарамо са партнерима како бисмо установили који ће модел бити најбољи. Истовремено ћемо наставити да јачамо странку и разговарамо са људима широм Србије", рекао је Алексић телевизији Н1.

        Алексић је навео да је састав парламента након избора 21. јуна неодржив, јер у њему нема опозиције и заступљена је само власт.

        "Видећемо у којем ћемо формату изаћи на следеће изборе, који ће бити одржани под фер и поштеним условима. Волео бих да то буде што пре. Наредни ће бити београдски избори, а Београђани су јасно послали поруку режиму да неће добити подршку за оно што ради у последњих осам година и мислим да ће се исто догодити и у целој Србији", рекао је Алексић.

        Додао је да је након избора наступио "потпуни хаос" и да власт више нема легитимитет, што је потврђено 21. јуна.

        "У Републичкој изборној комисији је расуло, не могу да саберу колико је људи гласало. Држава је показала да није у стању да организује изборе ни када опозиција не учествује. Власт је покрала изборе на којима је само она учествовала", рекао је Алексић

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари