Стоун: Ми, Американци, још од 1917. настојимо да Москву оптужимо за све могуће грехове

АМЕРИЧКИ ОСКАРОВАЦ: „ДА ЛИ ЈЕ ПУТИН БОГАТ? УОПШТЕ НИЈЕ ОНОЛИКО КОЛИКО СЕ ГОВОРИ“

         СЈЕДИЊЕНЕ Државе од 1917. године настоје да Москву оптуже за све могуће грехове, а то се неизбежно одражава  и на расположење Американаца – оценио је Оливер Стоун.

         Амерички Оскаровац је протеклих месеци имао целу серију разговора са Владимиром Путином о коме је снимио свој нанјовији документарни филм.

         Стоуну је било постављено питање: „Да ли ће вам користити прашина која се подигла око тог филма?“.

         Славни режисер је одговорио: „Ја не могу предвдети како ће на целу ствар гледати Американац који верује да су Руси утицали на наше прошлогодишње изборе. Ако неко у то верује – ништа страшно. Такође: ако неки и после гледања филма буду сматрали да је Путин лош – опет ништа страшно“.

         У наставку је изговорио:

         „Да, може се Русија кривити за све. Ми, Американци, смо се управо тиме умногоме и бавили још од 1917-те године“.

         Стоун је открио да изборима у САД посвећен четврти део филма. Потом је указао:

         „Ни то није цела прича. Филм је као целина посвећен Русији и Путиновом искуству као шефа државе. То је обимнији захват него што ће гледаоци имати прилику да виде сада“.

         Стоун је признао да је руском лидеру почео да поставља оштрија питања у трећем и четвртом делу филма – када су се боље упознали.

          Још је на исту тему додао: “Мислим да сам успео да га изазовем. Можда ће се некима учинити да сам био млак, али није тако. Упућивао сам све смелије и смелије изазове кој су се тицали будућности, изборних планова, новца и корупације“.               

         Амерички режисер је оценио да Путин није богат колико му приписују:

         „ Да ли је он богат? Уопште није онолико колико се говори. Не верујем у то јер начин на који се држи и говори о новцу сведоче о супротном“.

         Стоун је нагласио да са својим документарцем о Путину није рачунао и не рачуна да брзе ефекте:

         „Ово је за мене филм са успореним дејством. Са сваким сатом гледања људи ће се све више уживљавати у филм и све више знати о Путину“.

         Стоунов филм о руском лидер приказиваће се у САД од 12. до 15. јуна.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Видра's picture
Видра 06:12 10.06.2017.

  • +15
Voting is closed.

Барем ће трезвени моћи још трезвеније да размишљају а глупи глупље и злонамјерније али подјеле ће бити и то процентуално веће " добра и зла - црног и бјелог " !!!

Adios Amigos's picture
Adios Amigos 11:43 10.06.2017.

  • +3
Voting is closed.

Putin se trudi da promeni svoj imidz na zapadu, pa misli ako plati Stonu da ga predstavi u lepom svetlu, da ce to tako prihavtiti na zapadu. A ako se ne desi, on ce onda onu staru pricu kako zapad ne voli Rusiju, a Rusija je sva dobra i bezgresna, itd itd itd...

Slobodanka's picture
Slobodanka 13:49 10.06.2017.

  • +12
Voting is closed.

Adios - Navikao si da živiš za mržnju prema Rusiji i za preziranje "rusofila". Tek šta ćeš ti jadan ako dodje do normalizacije odnosa Rusije i SAD? Au, od čega ćeš živeti? Kako se to u svetu već odvija bićeš nova frakacija u tom tvom zapadnom svetu i svadjaćeš se sa tim tvojima.

Adios Amigos's picture
Adios Amigos 10:42 11.06.2017.

  • +1
Voting is closed.

ja jedva cekam da se normalizuje odnos SAD Rusija zato sto ce to biti kraj rusofila u Srbiji posto vise nece moci tamburati i kmecati kako ne mozemo u EU i NATO jer ovi hoce da napadnu Rusiju.

dakle da ti ponovim: DAJ BOZE DA RUSIJA I SAD NORMALIZUJU ODNOSE.

Додај коментар