„Вегетаријанска” трећа Макартнијева свадба

БИВШИ ЧЛАН ЛЕГЕНДАРНОГ  КВАРТЕТА

ПОНОВО ПРЕД МАТИЧАРЕМ НА 71. РОЂЕНДАН ЏОНА ЛЕНОНА

  • Изабраница  Макартнијевог срца је представница бизнис елите САД Aмериканка Ненси Шевел. Њихова веза датира од пре четири године, а верили су се у мају 2011. 
  • Сер Пол је даровао Шевел прстен „картије“ вредан 400 хиљада фунти стерлинга          
  • Код истог матичара сер Пол, који у јуну прославља 69 година, венчао се и са својом првом женом Линдом, давне 1969.

        БИВШИ члан легендарног квартета The Beatles, сер Пол Мекартни и његова невеста Aмериканка Ненси Шевел изашли су пред матичара у Вестминстеру на северу Лондона. Сама  церемонија венчања била је скромна, а датум венчања се поклапа са 71. рођенданом Џона Ленона.

        Пар је дошао у зграду локалне самоуправе где се налази позната матична канцеларија Мерилебон испред које је пар дочекало двестотињак обожавалаца. Иако је прилаз здању био ограђен, дочекали су их такође неизбежни фоторепортери.

        На свечаност закључивања брака дошли су само најближи, укључујући и бубњара The Beatles Ринго Стара. Гостима нису тражили вечерње тоалете, док је млада имала на себи скромну хаљину.

        Веза Макартнија и Шевел датира од пре четири године, а верили су се у мају 2011. године. Како јављају британски медији, сер Пол је даровао Шевел прстен Картије вредан 400 хиљада фунти стерлинга.

        Изабраница  Макартнијевог срца је представница бизнис елите САД. Она је чланица савета директора саобраћајне управе Њујорка и потпредседник породичног дела саобраћајне корпорације у коју улази фирма New England Motor Freight.

        Шевел ће због удаје, највероватније, да завршити каријеру. У интервјуу америчким медијима, признала је да је желела да живи у САД, али да ће се, после венчања, сигурно преселити у Енглеску.

       Хаљину за 51-годишњу Ненси сашила је ћерка Макартнија, познати дизајнер Стела Макартни. Она је одговорна за припрему свечане вечере за госте, у  музичаревој кући у Сент Џонс Вуду, у близини студија Абен Род, где су The Beatles снимали најпознатије песаме.

       Сер Пол је дуги низ година је строги вегетаријанац, тако да на вечери гости нису могли да конзумирају месо, већ само органски чисте производе.
            
       По свему судећи Шевел је добро прихваћена у Макартнијевом окружењу, што се јасно види из тога колико је снаге  на припрему венчања потрошила Стела. А према другој очевој жени, Милс, она није скривала одбојност.

       За сада се не зна да ли ће Шевел узети презиме свога мужа. То ће бити познато одмах након венчања.

       Иначе, код истог матичара сер Пол, који у јуну прославља 69 година, венчао се и са својом првом женом Линдом, давне 1969. године. Ова матична канцеларија је симбол за целу породицу Макартни. Прошле године овде се, настављајући породичну традицију, по други пут удала његова најстарија ћерка Мери.

        Претходни, други брак музичара, почео је великом прославом, али није дуго трајао. Четири године после смрти супруге Линде од рака 2002. године, бивши "Битлс" се жени бившом манекенком Хедер Милс. Венчање је прошло уз велику помпу у луксузном ирском замку, али њихова веза није дуго трајала. У мају 2006. г. почиње бракоразводна парница, а 2008. године брак је разведен. Млис је успела да добије од свог познатог супруга 24,3 милиона фунти (37,6 милиона америчких долара).

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари