Шарапова, Нојнер, Вернинг, Корстин, Блејлер, Звонарјева, Сакрамоне...

Сајт КМ.RU понудио своју топ-листу 10 обнажених спортисткиња које зна цео свет (ФОТО)

         ЖЕНСКИ спорт није ништа мање популаран од мушког, а представнице лепше половине, од обичних спортискиња, постале су и јунакиње џет-сет хроника и то углавном у мушким часопосима. При том, шампионке треба на себи да имају што мање одеће.

         У почетку на такво фотографисање није пристајала већина ових девојака, међутим, временом је овакав начин снимања постао део њиховог изузетно садржајног спортског живота. Данас готово да не можете наћи ниједан вид спорта у коме се њихове представнице нису сликале пред телеобјективима голе или бар - голишаве.

         За мушке часописе скидају се – тенисерке, кошаркашице, клизачице, представнице било ког спорта, чак и оне које су у боксу и екстремним спортовима.

 

10. Наталија Рагозина. Русија, бокс

         Наталија не снима само фотографије, већ и филмове. Ривалке много пута одбијају да са њом буду у рингу, тако да Наталија Рагозина не може да нађе равноправну супарницу. Све могуће титуле у женском професионалном боксу већ је освојила.

 

9. Магдалена Нојнер. Немачка биатлонисткиња

         ДВА пута је освојила олимпијску златну медаљу, 12 пута светски шампионат и има целу витрину мањих награда.

         У марту ове године Нојнер је саопштила да напушта спорт. Сада легендарна Немица може у потпуности да се посвети другој каријери и да ради као фотомодел, у чему већ има искуство.

 

8. Илона Корстин. Русија, кошарка

         Без обзира на изглед који обара с ногу, предводница репрезентације Русије у женској кошарци је категорички одбијала да се обнажи, без обзира на многобројне молбе. Илона је принципијелна девојака. Ипак, понекада посебно упорним издањима полази за руком да шампионку Европе наговоре да се мало разголити, на чему јој велико хвала.

 

7. Гречен Блејлер. САД, сноуборд

         Тридесетогодишња Блејер на свом списку успеха има сребрну олимпијску медаљу из 2006. године. Она је, ипак, у светској штампи и скупим магазинима познатија него у свету сноуборда.

 

6. Вера Звонарјева. Русија, тенис

         За разлику од скромне Корстин, представница руске репрезентације у тенису отворена је за експерименте, понекада и веома смеле. Карактер Вере одавно је познат, она није навикла да одступа, и као сваки прави спортиста - увек је спремна на ризик. На пример – овакав.

 

5. Алисија Сакрамоне. САД, спортска гимнастика

         На фотограмијама  нису увек обнажене спортисткиње. Специјални пројекти претпоставњају и мали удео креативности у прављењу фотографија. Еластичност Сакрамоне била је веома корисна за један од оваквих тематских алманаха.

 

4. Даника Патрик. САД, аутотрке

         Чак је тешко и рећи чиме се више прославила Даника: у познатој победи у Индикару на 500 миља 2005. године или својим многобројним јавним фотографијама.

 

3. Катја Вернинг. Немачка, коњички спорт

         Вернинг је освојила 156 победа у коњичком спорту. Међутим, поред звања најбољег џокеја Немачке, Катја је Немцима позната као најпривлачнија јахачица. Очигледно: с разлогом.

 

2. репрезентација Велике Британије у синхроном пливању

         «Сребро» осваја одмах 12 девојака које су дале пристанак на снимање познатом фотографу Ендију Хуперу. Чланице британске репрезентације одважиле су се на шкакљиво фотографисање у базену ради подршке Олимпијским играма у Лондону 2012. године.

         Актуелност, оригинална идеја, патриотска мотивација модела и лепа композиција заслужују друго место на нашој топ листи.

 

1. Марија Шарапова. Русија, тенис

         Најјача тенисерка Русије већ одавно носи звање најсексипилније представнице ове врсте спорта, а вероватно и спорта у целини. Полазећи од овог на првом месту је Маша – девојка коју обожавају на читавој земаљској кугли.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари