Осам сарадника „Куће од карата“ оптужило Спејсија да је ту серију учинио „токсичном“

КОМПАНИЈА НЕТФЛИКС САОПШТИЛА ДА ПРЕКИДА САРАДЊУ СА ДВОСТРУКИМ ОСКАРОВЦЕМ

Спејси са колегама из серије „Кућа од карата“

        КОМПАНИЈА Нетфликс саопштила је да глумац Кевин Спејси неће више бити део глумачке поставе серије „Кућа од карата“ (House of Cards) после низа оптужби за сексуално узнемиравање.

        Нетфликс је навео у саопштењу да прекида све везе са Спејсијем и да ће компанија размотрити да ли ће серија бити настављена без њега.

        Си-Ен-Ен (CNN) је раније пренео да је осам садашњих и бивших сарадника на серији „Кућа од карата“ навело да је Спејси то радно место учинио „токсичним“, а глумац Ентони Реп оптужио га је за сексуално узнемиравање.

        Нетфликс је навео и да неће објавити филм „Горе“ који је био у постпродукцији, а у којем глуми Спејси.

        Америчком глумцу и оскаровцу Кевину Спејсију ове године неће бити уручена награда Еми за допринос квалитету телевизије због оптужби о сексуалном узнемиравању.

        Спејси је изјавио да је „ужаснут“ због тврдњи да је сексуално узнемиравао дечака пре неколико деценија, али је први пут отворено рекао да је хомосексуалац.

        У интервјуу за „Базфид“, глумац Ентони Реп који има улогу у ТВ-серији „Звездане стазе: Дискавери“, рекао је да се спријатељио са Спејсијем док су наступали на Бродвеју 1980-тих.

        Реп је навео да је имао 14 година када је 1986. био на забави у Спејсијевом стану. Тада га је 26-годишњи Спејси, пијан, наводно подигао „као младожења младу“ и положио на кревет.

        Спејси је „покушао да га заведе“, али Реп каже да је успео да се ослободи. Одлучио се да то обелодани пошто се сексуално злостављање у филмској индустрији нашло у жижи након оптужби на рачун продуцента Харвија Вајнштајна.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари