Комичарка Грифин због „одсечене Трампове главе” добила отказ на CNN

НИЈЕ ЈОЈ ПОМОГЛО НИ ШТО ЈЕ РЕКЛА: „ИСКРЕНО СЕ ИЗВИЊАВАМ, ПРЕТЕРАЛА САМ”

Кети Грифин

         КОМИЧАРКА Кети Грифин је после десет година на телевизији Си-Ен-Ен (CNN) добила отказ због реакција на видео снимак у коме држи нешто што личи на крваву, одсечену главу америчког председника Доналда Трампа.

         Она је упутила извињење због свог поступка, наводећи да је фотографија “превише узнемиравајућа” и да уопште није духовита.

         „Искрено се извињавам, претерала сам. Фотографија је превише узнемиравајућа и разумем да вређа људе”, казала је Грифинова.

         Трамп је рекао да комичарку треба да буде срамота због снимка.

         „Моја деца, посебно мој 11-годишњи син Барон, имају проблеме због овог. Болесно”, навео је Трамп на Твитеру.

         Фотографија и видео снимак на којима комичарка гледа у камеру држећи у рукама “одсечену главу” председника САД изазвали су бурне реакције јавности, а многи су на друштвеним мрежама захтевали да она буде ухапшена.

         (Бета)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Zorbas's picture
Zorbas 01:51 01.06.2017.

  • +17
Voting is closed.

Сорошева курветина. Да није, добила би 40 година робије ...

Zorbas's picture
Zorbas 02:00 01.06.2017.

  • +14
Voting is closed.

Ето одакле потичу оне брадоње што воле да се сликају са одсеченим, крвавим, главама у рукама ...

Нека јој Бог ускоро подари овакву судбину - иде она улицом и кези се и намигује баш као на овој слици. У то радник на 35. спрату који поставља некакав алуминијумски лим дохвати сендвич, и испусти парче од око 1 квадрат лима из друге руке. Лим почне да пада некако хоризонтално, а накосо, и одлети скоро километар, скоро до следеће авеније и фикне овој кокошки као жилетом ту смрдљиву главуџу. Главуџа се откотрља једно 20 метара, удари је неки ауто, одлети на тротоар, тачно пред Трампову слику на једној трафици и усправи се, а плази језик и намигује још једно 5 минута. Три жене уз ужасан крик падну у несвест, а два дебељка доживе инфаркт ...

jonbonjovi's picture
jonbonjovi 10:14 01.06.2017.

  • +8
Voting is closed.

Evo je, jos jedna satanisticka zamjena musko-zensko. Kako je samo "lijepa" sve sa Adamovom jabucicom. Uz malo maste mozete ovdje vidjeti muskarca. Satanisti su prodrli u sve pore zabave. Cilj je potpuno zbuniti i sluditi ljude koji vjeruju u prirodni muski i zenski pol. Odvratno da odvratnije ne moze biti.

cigla's picture
cigla 11:34 01.06.2017.

  • +1
Voting is closed.

Jako duhovito, biće joj "smešno" tek mnogo kasnije, neke stvari baš i nisu za šalu...

Додај коментар