Још једна књига сведочи да је Хилари тукла, гребала и малтретирала Била Клинтона

 ОН МУЧИО И МАЛТРЕТИРАО СРБЕ И МНОГЕ ДРУГЕ НА ПЛАНЕТИ, А ОНА ЊЕГА И ПРЕТВАРАЛА ГА У КРПУ

  • У марту 1993. године, кад је Хилари, како се наводи, отпутовала у посету оцу који је био на самрти, Бил је остао у Белој кући са глумицом Барбаром Стрејсенд. А када је Хилари чула да је глумица и певачица, иначе, обожаватељка тадашњег председника, провела ноћ у њеној резиденцији, одмах се бесно вратила у Белу кућу
  • Вербално и физичко насиље Хилари над Билом није престало ни када су напустили Белу кућу, само што се о томе много мање пише

         СТРАТЕГ Роџер Стон описао је како је некадашња државна секретарка САД Хилари Клинтон „агресивна” према свом супругу.

         Иако се бивша кандидаткиња за председника САД у последње време покушава приказати као нежнија, топлија и духовитија политичарка, у недавно објављеној књизи стратега Роџера Стона описана је њена агресија према супругу Билу из периода када је био гувернер Арканзаса.

         Стон, наиме, у књизи тврди да Хилари има дугу историју породичног насиља према Билу Клинтону, пренеле су агенције.

         „Хилари је Била тукла, ударала га чврстим предметима, гребала га и због ње је крварио”, пише Стон, који се сматра контроверзном особом, а нагло је повучен из кампање Доналда Трампа, након чега је објавио трачеве који годинама прате Клинтонове.

         Деценијама се све зна о брачним несугласицама између бившег првог пара, а чак је и бивша портпаролка Била Клинтона, Ди Ди Мајерс, изјавила својевремено да је „покривала” прву даму, навео је, између осталог, Стон.

         У марту 1993. године, кад је Хилари, како се наводи, отпутовала у посету оцу који је био на самрти, Бил је остао у Белој кући са глумицом Барбаром Стрејсенд. А када је Хилари чула да је глумица и певачица, иначе, обожаватељка тадашњег председника, провела ноћ у њеној резиденцији, одмах се бесно вратила у Белу кућу.

         Након тога се Бил појавио с таквом огреботином на врату, да су га новинари без пардона питали што му се догодило.

         „Ја сам идиоткиња која је изјавила да се посекао током бријања, чак и пре него сам га видела. А затим сам га видела. Имао је велику огреботину, и било је очито да није настала од бријања”, присетила се накнадно Ди Ди.

         Један од полицајаца, који је својевремено чувао Била, тврди да је видео и горе ствари.

         Једном се, испричао је, Хилари пробудила усред ноћи, и кад је видела да Бил није код куће, назвала је полицајца и захтевала да јој доведе супруга кући.

         Када се Бил појавио, ствар је толико ескалирала да се чуо звук сломљеног стакла и лупања врата.

         „Кад је све било готово, запослени су пронашли сломљено стакло, тањире и ишчупана врата с једног кухињског ормарића”, написао је Крис Андерсон у књизи „American Evita: Hillary Clinton's Path to Power”.

         Андерсон је написао и да је Хилари знала да нападне мужа и док су били у аутомобилу на службеном путу и тада би, када се наводи, шта год би јој се нашло под руком, бацала на њега, али када би стигли на место догађаја, излазили би насмејани и махали окупљенима.

         Тајни агент Стон написао је да је видео како стоје ствари са Клинтоновима још на дан инаугурације 1993. године, кад је Бил обавестио супругу да она неће моћи да преузме кабинет заменика председника.

         Овај догађај је, како се наводи, описан и у књизи Герија Алдрића „Unlimited Ačeš: An FBI Agent Inside the Clinton White House”.

         Хилари би, написао је Алдрић, била изван себе када би тајни агент одбио да јој носи пртљаг, јер то није било у опису његовог радног места.

         Наводи се и да је подједнако зла и насилна знала да буде и Клинтонова кћерка Челси.

         На врхунцу Левински скандала, 1999, Хилари је опет напала Била, пише Стон и цитирајући Андерсона наводи: „У прошлости, Хилари је бацала књиге и пепељаре на председника, с тим да је сваки пут погодила мету. Хилари га је шамарала, и то довољно јако да би остајали видљиви црвени трагови”.

         Тврди се да вербално и физичко насиље Хилари над Билом, није престало ни када су напустили Белу кућу, само што се, како се наводи, о томе много мање писало.

         (Танјуг)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари