Иванка Трамп улази у Белу кућу и биће не само очеве „очи и уши“

ИМАЋЕ РАДНИ КАБИНЕТ НА ДРУГОМ СПРАТУ ЊЕНОГ ЗАПАДНОГ КРИЛА

  • Иванка је прошле недеље имала неку врсту дебија. Присуствовала је очевом сусрету у Белој кући са немачком канцеларком Ангелом Меркел. Амерички и светски медији посебну пажњу су обратили на поглед који је Трамповој кћерци у једном моменту упутила Меркелова. Интернет су преплавиле стотине и стотине коментара написаних тим поводом
  • Њен муж Џаред Кушнер већ је старији саветник шефа државе

        КЋЕРКА председника Сједињених Држава Доналда Трампа - Иванка (35) - ући ће у Белу кућу и заузети један од њених кабинета.

        Са статусом очевог саветника, а реално ће још бити - очи и уши свог оца

        Ово је листу Politico открио Иванкин адвокат Џејми Горелик. Чак је прецизирао да ће се њен кабинет налазити на другом спрату западног крила радне резиденције америчких председника.

        Раније су амерички медији објављивали да ће она консултовати оца „само поводом права жена и проблема које имају“. Међутим, сада се открило да ће она бити саветник „за најшири круг питања“.

        Као ни остали Трампови саветници - ни Иванка неће полагати заклетву.

        Иванка неће ни имати саветничку плату.

        Горелик је открио да ће растућа Иванкина улога у кругу личности око Доналда Трампа подразумевати и одређене обавезе: она ће се бавити и чувањем важних података. А још ће добити приступ тајним информацијама.

        Он је чак рекао: „Одрасло председниково дете увучено у активни рад администрације - то је преседан. Њен утицај расте из дана у дан. Њен муж Џаред Кушнер већ је старији саветник шефа државе“.

        Иванка је прошле недеље имала неку врсту дебија. Присуствовала је очевом сусрету у Белој кући са немачком канцеларком Ангелом Меркел

        Амерички и светски медији посебну пажњу су обратили на поглед који је Трамповој кћерци у једном моменту упутила Меркелова. Интернет су преплавиле стотине и стотине коментара написаних тим поводом.

        Сама Иванка не види ништа необично у свом положају на очевом „двору“.

        Она је играла важну улогу и у Трамповој изборној кампањи.

        Она је била на високим положајима и у очевој компанији.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари