И мексички глумац Роберто Кавазос оптужује Кевина Спејсија

„НИСАМ НИШТА ДОЗВОЛИО СПЕЈСИЈУ, АЛИ СЕ ПЛАШИМ ДА МНОГИ НИСУ СМЕЛИ ДА МУ КАЖУ ДА СТАНЕ“

Роберто Кавазос

  • КАВАЗОС: И други су имали неке сусрете са Спејсијем. Било је довољно да си мушкарац млађи од 30 година да би Спејси био слободнији да те додирне. То је постало уобичајено да смо се сви шалили на тај рачун

        И МЕКСИЧКИ глумац Роберто Кавазос оптужио је холивудску звезду Кевина Спесија за сексуално узнемиравање, рекавши да је са њим имао неколико „непријатних сусрета“ с глумцем, јавила је агенција Франс прес.

        Кавазос је студирао у Великој Британији и радио у позоришту, на телевизији и филму, а навео је на Фејсбуку да је имао неколико сусрета са Спејсијем који су били „близу злостављању“.

        „Да сам женско, сигурно бих то тако оквалификовао“, навео је Кавазос, који није прецизирао када је дошло до тих сусрета.

        Холивудски глумац се већ налази у центру пажње пошто га је глумац Ентони Реп (46) недавно оптужио да је покушао да га је сексуално злостављао кад је имао 14 година. Спејси (58) се потом извинио и поменувши своју сексуалну оријентацију да је током живота имао романтичне сусрете и са женама и с мушкарцима.

        Мексички глумац је рекао да су и други имали „неке сусрете са Спејсијем“.

        „Било је довољно да си мушкарац, млађи од 30 година да би Спејси био слободнији да те додирне. То је постало уобичајено да смо се сви шалили на тај рачун“, навео је Кавазос и додао да постоји могућност да се наредних дана појаве и друге изјаве на рачун Спесија.

        „Никада нисам дозволио нешто Спејсију, али се плашим да многи нису смели да му кажу да стане“, рекао је мексички глумац.

        Спејси, који тренутно глуми у чувеној серији „Кућа од карата“, освојио је два престижна Оскара, за најбољег глумца у остварењу „Америчка лепота“ 1999. године и за најбољу споредну мушку улогу у филму „Дежурни кривц“" из 1995. године.

        Његови најпознатији филмови су, између осталог, „Поверљиво из Л.А.“, „Преговарач“, „Седам“, „Смртоносни вирус“, „Време за убијање“, „Лука љубави“ и „Повратак Супермена“.

        Добитник је и престижне британске позоришне награде „Лоренса Оливијеа“.

        Био је и управник познатог лондонског театра „Олд Виц“.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари