Глумица Порша де Роси оптужила Стивена Сигала да је пред њом раскопчавао шлиц

ТВРДИ ДА ЈЕ ОДМАХ ИСТРЧАЛА ИЗ ЊЕГОВОГ ОФИСА И ПОЗВАЛА „СВОГ АГЕНТА“

        АМЕРИЧКА глумица Порша де Роси, позната по улогама у серијама „Успорени развој“ и „Скандал“, оптужила је за сексуална „наметања“ колегу Стивена Сигала.

        Де Роси, жена телевизијске водитељке и глумице Елен Ли Деџенерис, написала је на Twitter-у да јој се Сигал „наметао“ за време припрема за улогу у једном од његових филмова. У његовом офису.

        Изнела је ово: „Рекао ми је да је важно да међу глумцима постоји хемија и ван филма и раскопчао је шлиц на својим кожним панталонама. Истрчала сам и телефонирала свом агенту. А она ми је рекла да није знала да ли је Сигал по мом укусу“.

        Сигал се нашао на удару након скандала у чијем епицентру су холивудски филмски продуцент Харви Ванјштајн и глумац Кевин Спејси.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Aнадир67's picture
Aнадир67 18:51 09.11.2017.

  • +6
Voting is closed.

И ова је пореклом Русскиња по презимену. Остало не думам, она је чипа, а на глави не носи очипок.

Baja's picture
Baja 19:35 09.11.2017.

  • +6
Voting is closed.

Po prvi put posle dužeg vremena logovanje na potral, slanje poruke i izlazak sa portala odvijao se bez nepremostivih teškoće i teškoća...

Ne treba odmah optuživati ženu.Nije prijatno kada kojekakav bizgov raskopčava šlic...

Лазар's picture
Лазар 20:41 09.11.2017.

  • +10
Voting is closed.

Ни овој не верујем ни трунку... И на крају крајева, зашто га није пријавила полицији одмах по учињеном (не)делу, веђ се сада ухватила у коло са масом сексуално узнемираваних и испрепаданих радодајки (да ме даме не разумеју погрешно: радодајка је мањи део женске популације, најчешђе виђан у Паровима и на Пинку...).

mrljavko's picture
mrljavko 22:51 09.11.2017.

  • +8
Voting is closed.

Ovo bi se moglo da zove minorni dogadjaj ako je istina, a veoma znacajan ako je laz. Nista joj se nije desilo, a ona tako cedna i nikada tako nesto nije videla. Ako je laz, to je onda onaj zlocudni tumor politickog progona, obziro da je Stiven Sigal blagonaklono definisao Rusiju. "Prostacko ponasanje naucio od Rusa, koji se u USA izbore mesaju".
Eto, zenske imaju tri stvari da manipulisu njima. Onu fizicku dole i onu govornu funkciju gore da lazu i na kraju najvisu gore u vrhu glave da izigravaju moralne cedne cistunice.
Tri jaka aduta, pa bilo koji izabere, od svakog mozes da nastradas, od tako finog sveta koji brani svoju licnu animir koezistenciju.
Uostalom priroda sama nije zabranila poneko i ponekad silovanje, kad treba. Posebno ako je licnost dovoljno odrasla i svesna nekih svojih aduta, jer se visoka moralnost upravo brani javno preko stampe..
Mozda je covek, naravno ako je istina, samo hteo da popravi zkopcavanje slica, koji je lose zakopcao ili slucajno ga ranije nije zakopcao. Ako je istina.
Inace svi znamo da je to onaj pravi kavaljerski osvajacki potez kako se prilazi zenama, kada zelis da privuces njihovu naklonost.

Нада's picture
Нада 11:10 11.11.2017.

  • +9
Voting is closed.

Фуј за овакве жене!
Ни на тренутак нисам поверовала у причу те "прецветале" трећеразредне глумице.
Стивен Сигал је деценијама обожавани лик многих жена и узор младићима који тренирају борилачке спортове.
Познат је као моралан човек и борац за праведнији свет. Поштује Путина и Русију, а то је већ озбиљан разлог за овакве лажи.
Довољно је славан и већ у годинама да би се "ложио" на јефтине жене.

Александар Србски's picture
Александар Србски 10:25 12.11.2017.

  • +7
Voting is closed.

Агент је рекла да"није знала дали је Сигал по њеном укусу"? Да јесте,сигурно би била кама-сутра на 24 сата! Вероватно је она њему хтела да отвори шлиц па је он отресао. Она је научила тако да добија улоге.Човек је одрастао у духу будистичких монаха и борбених вештина.Ни у једном његовом филму нећете наћи садржај еротских сцена! Ова спермуша би да се и око ње дигне прашина јер је нико и ништа. Обична пушачица у петоразредним америкоњским,назови,филмовима.

Додај коментар