Француски спасилац: Принцеза Дијана је била жива кад смо је извукли из смрсканог „Мерцедеса“

ТВРДИ И ДА ЈЕ МОГЛА ДА ГОВОРИ И ДА ЈЕ ЖИВА УНЕТА И У КОЛА ХИТНЕ ПОМОЋИ

  • Бивши сарадник француске саобраћајне спасилачке службе - Шавијер ГУРМЕЛОН: „Видео сам када је код ње дошло до престанка рада срца и када је престала да дише. Одрадили смо масажу срца и она је после неколико секунди опет почела да дише. Искрено говорећи, био сам уверен да ће преживети. Колико знам, она је и у колима хитне помоћи била у животу и заиста сам веровао да ће остати у животу. Касније сам сазнао да је умрла у болници“

       МНОЖЕ се докази да је британска принцеза Дијана била убијена, а да је саобраћајка у Француској била увертира за њену ликвидацију.

       Бивши сарадник француске саобраћајне спасилачке службе - Шавијер Гурмелон (50) - испричао је британском листу The Sun да је Дијана после аутокатастрофе у тунелу испод моста Алма у Паризу била не само жива, него и да је била и при свести и да је била у стању да говори.

       Додатно је открио: „Затекли смо се у близини и било нам је потребно мање од три минута да стигнемо на место трагедије. Она се помало померала. Лепо се видело да је жива. Уочио сам да има мање убоје на десном рамену. Крви на њој уопште није било“.

       Гурмелон је описао и шта се догађало након што је Дијана била извучена из смрсканог „Мерцедеса“:

       „Држао сам је за руку и говорио јој да остане мирна и да се не помера. Он је изговорила: „Боже мој, шта се ово догодило?“ Дао сам јој мало кисеоника. Наша екипа се налазила поред ње након што смо је извукли из аутомобила. То смо брзо обавили јер није било потребно да режемо деформисану шасију“.

       Гурмелон је у наставку рекао: „Ми смо сви обучени за пружање прве медицинске помоћи. Видео сам када је код ње дошло до престанка рада срца и када је престала да дише. Одрадили смо масажу срца и она је после неколико секунди опет почела да дише. Искрено говорећи, био сам уверен да ће преживети. Колико знам, она је и у колима хитне помоћи била у животу и заиста сам веровао да ће остати у животу. Касније сам сазнао да је умрла у болници“.

       Гурмелон је нагласио да у тунелу, док јој је помагао, уопште није био свестан да је пред њим принцеза Дијана. То му је, како тврди, рекао неко из хитне помоћи.

       Он наглашава и да је накнадно - од других сазнао - да је имала озбиљне повреде унутрашњих органа.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Adios Amigos's picture
Adios Amigos 19:59 30.08.2017.

  • +1
Voting is closed.

Recimo da je Dajanu ubila britanska kruna na predlog engleske vlade. Ajde rusofili nek vam bude. I ? Sta je to vama nesto strano, bozemoj, likvidacija od strane drzave ?!? Pa vi bar aplaudirate kad god car Putin smakne nekog ko mu nije po volji.

Ajde_ZnakPitanja's picture
Ajde_ZnakPitanja 03:21 31.08.2017.

  • +2
Voting is closed.

Одакле ти то? Неко ти рекао шта се десило?

Жељко's picture
Жељко 00:58 31.08.2017.

  • +9
Voting is closed.

Znaci kad tvoja strana to radi to je u redu?

Ajde_ZnakPitanja's picture
Ajde_ZnakPitanja 03:23 31.08.2017.

  • +3
Voting is closed.

МНОЖЕ се докази да је британска принцеза Дијана била убијена, а да је саобраћајка у Француској била увертира за њену ликвидацију.
+++++++++++++++++++++++

Она је умрла још када је затруднила с аоним Арапином. Само њој то није било јасно.

Аnonymus's picture
Аnonymus 04:12 31.08.2017.

  • +4
Voting is closed.

Pa to su svi sa 3 ciste znali jos pre 20 godina. Pre mesec-dva je progovorio o tome britanski agent u poznim godinama osecajuci da mu se priblizava kraj i koji je ucestvovao u njenom ubistvu. Medjutim, svi mediji su to ignorisali I jos uvek ignorisu mada svaki dan imaju neku novu bajagi senzaciju I mada je taj covek jos ziv a izneo je detalje ubistva I ulogu koju su ti isti mediji imali u tome da zamajavaju ceo svet perifernim glupostima. Ali eto i Amigosu je proradila savest pa se izrekao, videcemo da li ce mediji i njega ignorisati.

Adios Amigos's picture
Adios Amigos 11:03 31.08.2017.

  • +2
Voting is closed.

Svaka drzava odvajkada je imala spiskove za likvidaciju. Ne kazem da je Dijana ubijena, ali ne iskljucujem ni tu mogucnost. Naravno, ako je tako, nikad se nece saznati jer to je najvisa drzavna tajna.

Po mom misljenju Dajana je ipak nastradala eto sasvim slucajno. Mislim, nigde ne pise da princeza ne moze da se slupa sa kolima. princeza Grejs od Monaka je poginula jer se sjurvala niz liticu. Australijski premijer Harold Holt je otisao da roni i nikad ga vise nisu nasli...

A pored toga ne znam koliko bi engleskim agentima bilo lako da organizuju ubistvo tako vazne licnosti usred Pariza a da to ne primete Francuzi !?

Додај коментар