Француски спасилац: Принцеза Дијана је била жива кад смо је извукли из смрсканог „Мерцедеса“

ТВРДИ И ДА ЈЕ МОГЛА ДА ГОВОРИ И ДА ЈЕ ЖИВА УНЕТА И У КОЛА ХИТНЕ ПОМОЋИ

  • Бивши сарадник француске саобраћајне спасилачке службе - Шавијер ГУРМЕЛОН: „Видео сам када је код ње дошло до престанка рада срца и када је престала да дише. Одрадили смо масажу срца и она је после неколико секунди опет почела да дише. Искрено говорећи, био сам уверен да ће преживети. Колико знам, она је и у колима хитне помоћи била у животу и заиста сам веровао да ће остати у животу. Касније сам сазнао да је умрла у болници“

       МНОЖЕ се докази да је британска принцеза Дијана била убијена, а да је саобраћајка у Француској била увертира за њену ликвидацију.

       Бивши сарадник француске саобраћајне спасилачке службе - Шавијер Гурмелон (50) - испричао је британском листу The Sun да је Дијана после аутокатастрофе у тунелу испод моста Алма у Паризу била не само жива, него и да је била и при свести и да је била у стању да говори.

       Додатно је открио: „Затекли смо се у близини и било нам је потребно мање од три минута да стигнемо на место трагедије. Она се помало померала. Лепо се видело да је жива. Уочио сам да има мање убоје на десном рамену. Крви на њој уопште није било“.

       Гурмелон је описао и шта се догађало након што је Дијана била извучена из смрсканог „Мерцедеса“:

       „Држао сам је за руку и говорио јој да остане мирна и да се не помера. Он је изговорила: „Боже мој, шта се ово догодило?“ Дао сам јој мало кисеоника. Наша екипа се налазила поред ње након што смо је извукли из аутомобила. То смо брзо обавили јер није било потребно да режемо деформисану шасију“.

       Гурмелон је у наставку рекао: „Ми смо сви обучени за пружање прве медицинске помоћи. Видео сам када је код ње дошло до престанка рада срца и када је престала да дише. Одрадили смо масажу срца и она је после неколико секунди опет почела да дише. Искрено говорећи, био сам уверен да ће преживети. Колико знам, она је и у колима хитне помоћи била у животу и заиста сам веровао да ће остати у животу. Касније сам сазнао да је умрла у болници“.

       Гурмелон је нагласио да у тунелу, док јој је помагао, уопште није био свестан да је пред њим принцеза Дијана. То му је, како тврди, рекао неко из хитне помоћи.

       Он наглашава и да је накнадно - од других сазнао - да је имала озбиљне повреде унутрашњих органа.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари